Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy még a...

Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?

Figyelt kérdés

A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.

A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.

Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!

Meg is sértődnek!

2014. máj. 14. 12:58
1 2 3 4 5
 41/46 Noydra ***** válasza:

38: Nem konkrétan azzal van bajom, hogy milyen viselkedésre "tanítanak".

Hanem hogy mikkel szokták megmagyarázni a hülyeségeiket. Mint amiker te is írsz, hogy az ilyen nőknek az kell, az olyanoknak meg az.

Minden csak külsőség meg lóvé, 0 realitás.

Ezzel a PUA baromsággal max k.u.rvázni lehet, azt is csak talán. De nemtudom miért várnakaz emberek tőle normális kapcsolatot, mikor csak a külsőségre és felszínességre megy...

2014. máj. 14. 18:27
 42/46 anonim ***** válasza:

Párszor próbálkozott pár PUA-s majom nálam is, kis naivan bedőltek a látszatnak, miszerint egy kedves visszafogott nőies nő vagyok, elő lehet adni a 38-as által elmegetett "életmódot" mert az mennyire bejön a nőknek. Pechjük volt mert nem estem hasra tőle, ráadásul pont az a fajta barom vagyok aki bárkinek előadja az örültet, szóval már a kannibalizmus mint téma feldobásnál sápadoztak, de amikor a kedvenc nyúzást techknikáimat emlegettem akkor már nagyon menekültek volna ezek után már kegyelem döfés volt a háborús irodalom.

De hogy értelmet is adjak, ennek a hosszúra nyúlt monológnak, azért írom, mert én is és pár kollégám/barátnőm is megfordulnak szórakozóhelyeken (bár ez nála kimerül a barokban kocsmákban, a disco-val kontroll nélküli mészárlásba lehetne kergetni) és összefutottam/futottunk PUA-sokkal, ki lehet szúrni szerintem nagyon szerencsétlen dolog és a nők többsége se díjazza, márakinek van is valami a fejében.

Az a szemlélet és életmód amit képvisel az én szememben felér az emberi értékek teljes tagadásával.

Btw a 29-es válaszoló vagyok. Bocs kérdező, hogy szét offoltam a kérdést, de gondoltam bemutatom a PUA-t női szemmel is.

2014. máj. 14. 22:00
 43/46 anonim ***** válasza:
Magas fiúk között is vannak rondák, szóval nem ezen múlik. Plusz én nem akarok egy felhőkarcolóval járni, nekem elég annyi, ha legalább 1-2 centivel magasabb nálam, de azért alacsonyabb ne legyen, de mivel én sem vagyok egy 10 emeletes ház ezért ez nem nehéz.
2014. máj. 14. 22:26
 44/46 Dorcsy95 válasza:
Így végig olvasva az összes választ ami között csak néhány értelmeset találtam mindenki igen felszínes...a férfiak arra mennek rá, hogy minél dögösebb legyen egy csaj, hogy az összes haverja mikor bemutatja féltékeny legyen rá, és a nők is arra hajtanak minél jobb kiállásúbb, izmos magas tipikus macsó barátja legyen, mert a mostani média mindenkire ezt erőlteti rá sajnos, és elvesznek az igaz értékek, és nem ezzel nem azt mondom, hogy nem fontos a külső de az, de akkor ugyanannyira fontos legyen a belső is. Nem hiába él Magyarország lakosságának többsége egyedül, fel kellene ebből mindenkinek ébredni! A másik, hogy már a témához is szóljak, idehoznám példának a szüleimet. anyukám 164cm míg apukám 168 és no lám csodát jól meg vannak több mint 20 éve boldog házasságban. És itt vagyok én, aki 158 cm 19 éves, és igen szeretem a magasságom, de én se keresek magas srácot vagy alacsony srácot, mert mindegy milyen magas a lényeg, hogy az dott személy, aki mellettem lesz mennyire szeret, támogat, mennyire határozott és mennyire van önbizalma, továbbá az inteligencia sem utolsó, na meg a köztünk lévő szikra. Az, hogy az adott férfi vagy srác mennyire kigyúrt az is elhanyagolható szerintem. Szóval kérdező fel a fejjel és kezdj keresni veled vagy tőled alacsonyabb lányokat, akik között szintén találsz szépet, csinosat, és kezdetben ha nem is akarsz tőlük semmit csak egy kis flörtöt az se baj, mert a lerombolt önbizalmadat jócskán van hova visszaépíteni. Sok sikert! És ne haragudjatok ha hosszú lett a monológom, de ezt már mindent ki kellett adnom magamból. :)
2014. máj. 20. 16:37
 45/46 anonim válasza:
Kérdező te mekkora egy beképzelt barom vagy ,meg is érdemled ,hogy nem törődik veled egy nő sem......
2016. szept. 18. 00:56
 46/46 A kérdező kommentje:
45@. Igen,de sajnos nem csak rajtam,hanem az összes 160-165cm-es férfin is keresztülnéznek! Mert ez a női logika! Nem tekintik társnak egy életre a 160cm-es pasikat.
2016. szept. 18. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!