Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?
A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.
A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.
Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!
Meg is sértődnek!
38: Nem konkrétan azzal van bajom, hogy milyen viselkedésre "tanítanak".
Hanem hogy mikkel szokták megmagyarázni a hülyeségeiket. Mint amiker te is írsz, hogy az ilyen nőknek az kell, az olyanoknak meg az.
Minden csak külsőség meg lóvé, 0 realitás.
Ezzel a PUA baromsággal max k.u.rvázni lehet, azt is csak talán. De nemtudom miért várnakaz emberek tőle normális kapcsolatot, mikor csak a külsőségre és felszínességre megy...
Párszor próbálkozott pár PUA-s majom nálam is, kis naivan bedőltek a látszatnak, miszerint egy kedves visszafogott nőies nő vagyok, elő lehet adni a 38-as által elmegetett "életmódot" mert az mennyire bejön a nőknek. Pechjük volt mert nem estem hasra tőle, ráadásul pont az a fajta barom vagyok aki bárkinek előadja az örültet, szóval már a kannibalizmus mint téma feldobásnál sápadoztak, de amikor a kedvenc nyúzást techknikáimat emlegettem akkor már nagyon menekültek volna ezek után már kegyelem döfés volt a háborús irodalom.
De hogy értelmet is adjak, ennek a hosszúra nyúlt monológnak, azért írom, mert én is és pár kollégám/barátnőm is megfordulnak szórakozóhelyeken (bár ez nála kimerül a barokban kocsmákban, a disco-val kontroll nélküli mészárlásba lehetne kergetni) és összefutottam/futottunk PUA-sokkal, ki lehet szúrni szerintem nagyon szerencsétlen dolog és a nők többsége se díjazza, márakinek van is valami a fejében.
Az a szemlélet és életmód amit képvisel az én szememben felér az emberi értékek teljes tagadásával.
Btw a 29-es válaszoló vagyok. Bocs kérdező, hogy szét offoltam a kérdést, de gondoltam bemutatom a PUA-t női szemmel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!