Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy még a...

Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?

Figyelt kérdés

A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.

A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.

Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!

Meg is sértődnek!

2014. máj. 14. 12:58
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
0%

Mert a lányok szeretik , ha egy olyasvalaki áll mellettük , aki a "nagyságot" képviseli , akik mellett biztonságban érezhetik magukat :D

Ez úgymond egy daliás tulajdonság :D

187 cm vagyok , úgy hogy szerencsés helyzetben :)

F/18

2014. máj. 14. 13:02
 2/46 anonim ***** válasza:
0%
Ne izgasd magad. A lányok kicsit hülyék. Majd te is találsz olyat, akinek elég vagy. Különben is kis ember nagy bottal jár. Statisztikai felmérések szerint a középméretű férfiak a legtermékenyebbek.
2014. máj. 14. 13:03
 3/46 anonim ***** válasza:
31%
Én 155cm-es lány vagyok, de én is jobban szeretem a 170cm feletti pasikat. Ha már én ilyen kicsit lettem, legalább ő legyen nagyobb, hogy a majdani gyerekeink is nagyobbak legyenek. :D
2014. máj. 14. 13:03
 4/46 anonim ***** válasza:

#2. ez a magas fiúkra is igaz :DDD

Elvégre nehogy már nagy ember kis bottal járjon :D

Barátnőm megjegyezte , hogy amikor látott és összejöttünk , gondolta , hogy biztos nagy odalent a szerszám is :DDD

F/18

2014. máj. 14. 13:07
 5/46 A kérdező kommentje:

3-nak. Tessék, meg lehet nézni! Itt az élő példa rá!!

155cm-es lány és min. 170cm-es pasit akar. De gyanítom jó lenne neked, sőt még értékelnéd is a 178cm-es vagy akár 182cm-es pasit is!! Nincs igazam 3-aska? :)

Pedig én is 10cm-el magasabb vagyok nálad, de felszínes vagy te is, mint a lányok 90%-a!

A felfogásod: "Csak lögyön jó magos,lehetőleg 180cm-es,oszt ez már férfiként níz ki, ez kő neköm!! Ez a jó pasi!! Nem égy 165cm-ös...Majd az utcán dicsekszök ezze a 180cm-ös pasiva,majd büszkén sétálunk.."

Nem így van hármaska?

2014. máj. 14. 13:10
 6/46 anonim ***** válasza:
188 magas vagyok de nem akarok 160 as csajt minimum a 170 nekem :) Nekem kínos ha 30 cm el magasabb vagyok...
2014. máj. 14. 13:14
 7/46 anonim ***** válasza:
56%
Kérdezőcske, gondolom te sem jönnél össze olyan lánnyal, aki nem felel meg az ízlésednek, aki például nem túl szép, vagy nincs jó alakja. Vagy neked tök mindegy, hogy hogy néz ki?:) Kétlem.
2014. máj. 14. 13:17
 8/46 anonim ***** válasza:
Csak hogy megcáfoljam a dolgokat,élő példaként itt vagyok jómagam.185 cm vagyok,értelmes,normálisan kinéző srác,aki ad magára.Rám sem hederítenek a nők,meg sem akarnak ismerni se,szóval egyáltalán nem érdeklem őket.Mára már úgy vagyok vele,hogy minek törjem magam értük,ha nem is érdeklem őket egyáltalán... Se az alacsonyak,se a magasabbak nem foglalkoznak velem,pedig tényleg minden ismerős azt mondja,nem értik ők sem miért van ez.
2014. máj. 14. 13:19
 9/46 anonim ***** válasza:

És te miért ilyen felszínes lányt akarsz magadnak? Miért akarod mindenképp ráerőltetni magadat olyanokra, akiknek nem kellenél? Inkább a felesleges energiáid abba fektesd, hogy túlláss az ilyen felszínes libákon (gondolom az ilyenek általában átlag felettiek, a többit te sem veszed észre) és találj egy normális lányt, akit nem zavar a magasságod?

Amíg ilyen hülye a felfogásod, addig nem is lesz csajod azt most garantálom.

2014. máj. 14. 13:25
 10/46 A kérdező kommentje:

8-as. Azért lehet mert egyrészt az öltözködésed, másrészt az önbizalmad, viselkedésed nem elég férfias számukra.

Tehát, nincs az a határozottság,férfiasság meg benned, amire a nők felfigyelnek! (persze ezt láttatlanban írom, minden egyén más és más..)

Hidd el cserélnék veled szívesen!

Én, amikor próbálkoztam ügyeltem a részletekre, persze nem görcsösen, meg erőltetve, mert a lányok ezt észreveszik...

Jól öltözötten, lazán, határozottan, férfiasan mentem (volna)és ezek ellenére a kutyának sem kellettem!!!

Egyet írhatok: Állítom ha 185cm-es lennék, a fele elutasításba sem ütküztem volna!!

Egyszóval,jóképű vagyok,jó tanuló voltam,tiszta rendes ruhában super pasi vagyok (nem röhögni :)) ) és nem kellek, mert kicsi vagyok!

2014. máj. 14. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!