Ha a nem tul csinos lanyok sem akarnak ismerkedni velem akkor erdemes egy szep lanynal probalkozni?
Szerintem lehetséges.
Anno a barátom is azt hitte, hogy nem lehet esélye nálam, aztán még is együtt vagyunk :D
figyelj én lapjáraton nem értem az emberek egy részében ezt a kiméljük magunkat a csalódástól?? szerinted ha édesanyád is ilyen felfogásu lenne akkor te megszülettél volna vagy ő se szül gyereket mert megkíméli magát a sok kis szenvedéstől meg a végén a szülési fájdalmaktól?
mér adod fel mindre van esély mégha kicsi is és ha 1% akkor 1% de KÜZDJÉL MÁR!!
Hát figyelj. Mindenkinek más elképzelései vannak arról, hogy mi a szép. Szóval lehet, hogy te abszolút tárgyilagosan nézve ronda vagy, mint a bűn, mégis előfordulhat, hogy tetszel egy szép lánynak. Sőt, még az is lehet, hogy pont annak a szép lánynak tetszel, akiről azt hiszed, hogy úgyis csak lepattintana. Sose tudhatod! Szóval egy próbát megér.
Aki azt írja, hogy minden nőnek az egekben vannak az elvárásai: Nem azért nem kellessz nekünk, mert ronda lennél, mert nem vagy az. Ez tuti. Valakinek biztos tetszel. Sőt, nem is valakinek, hanem valakiknek. De ezzel a nőhibáztató, rosszindulatú, rosszhiszemű hozzáállással szépen elkergeted magadtól, még mielőtt esélye lenne nálad. Sajnos senkit nem érdekel az, hogy milyen csalódásokon mentél eddig keresztül, ha nem jóhiszeműen közeledsz a nők felé, akkor leselejteznek, mert hát nem hülyék, hogy méltánytalan helyzetbe hozzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!