Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy még a...

Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?

Figyelt kérdés

A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.

A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.

Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!

Meg is sértődnek!

2014. máj. 14. 12:58
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
talán ha nem lenne ekkora az arcod...
2014. máj. 14. 13:32
 12/46 anonim ***** válasza:
szerintem nem is érdemes ezen agyalni, hüle a kiscsaj és kész:DD van aki ekkora van aki akkora...nem mind1? nem attól lesz egy pasi jó pasi hogy magasabb...
2014. máj. 14. 13:36
 13/46 A kérdező kommentje:

12-es. "..nem attól lesz egy pasi jó pasi hogy magasabb..."

De, a női logika szerint: IGEN!! Attól jó egy pasi,minél magasabb!!

Hidd el, ilyenek a nők!!!

2014. máj. 14. 13:38
 14/46 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a kisebbségi komplexusod miatt nem kellesz a nőknek. Amiket írtál, azok alapján egyértelmű, és ezt a külvilág is látja, hiába titkolod.
2014. máj. 14. 13:39
 15/46 anonim ***** válasza:
Na meg ez az "ilyenek a nők". Minek akarsz nőt, ha ilyenek? :)
2014. máj. 14. 13:40
 16/46 anonim ***** válasza:
12.vagyok...hidd el rájönnek idővel hogy nem az a jó pasi:D
2014. máj. 14. 13:40
 17/46 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező! Azonnal hagyd abba a rinyálást, emiatt nincsen barátnőd! EGY FÉRFI NE RINYÁLJON BAZZEG! ( Mucsi Zoltán szavaival élve ). Én 164 centi vagyok 24 évesen, most kössem föl magamat? Nekem nincs sok pénzem, nincs autóm se, annyira jóképűnek se mondanám magamat, de mégis van egy barátnőm, aki szeret, mert pár éve abbahagytam az önsajnálatot. Egy magas velem, szinte teljesen! EGY FÉRFI NEM RINYÁL. Sok szerencsét. ( nyugodtan lehet pontozni lefele )
2014. máj. 14. 13:45
 18/46 A kérdező kommentje:

14-es. Hogyne, így van! A nők tettek azzá!! Nem én döntöttem az elején, mint egy hülye gyerek,hogy:Na én alacsony vagyok,így nem kellek!!

Írok neked valamit,amikor kezdtem az elején,meghallottam fél füllel ezt:

-Jujj,nehogy mondjuk neki, hogy alacsony,mert akkor félős lesz,visszahúzódó lesz!...

Én ezen jót röhögtem!!!Lósza@t! Idióták ezek? Miről beszélnek ezek? De hisz jóképű vagyok,megyek discoba és becsajozok!

Hát,mentem.......

A becsajozás elmaradt,visszautasítások visszautasítás hátán....sajnálkozások, elküldések követték..

Ezt követően,kezdtem keresni az okokat...persze a magasság lehet a gond gondoltam...és onnantól persze kialakult fokozatosan ez a koplexus és megfejelve jó nagy önbizalomhiánnyal!

2014. máj. 14. 13:46
 19/46 anonim ***** válasza:
Már neharagudj, de az eddigi megnyilvánulásaid alapján el lehetne gondolkodni, hogy a magasságod miatt nem érdekled őket...
2014. máj. 14. 13:46
 20/46 anonim ***** válasza:
173-4 cm vagyok, és az életben nem jönnék össze egy 165 centis pasival. Egyszerűen nekem számít a magasság. Nekem ez már túl alacsony, rontja számomra az összképet. Lehet bármilyen helyes az arca, nem tetszik, ha nem magas. Ez nem felszínesség, hanem ilyen az én minimális ízlésem, és pont.
2014. máj. 14. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!