Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?
A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.
A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.
Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!
Meg is sértődnek!
12-es. "..nem attól lesz egy pasi jó pasi hogy magasabb..."
De, a női logika szerint: IGEN!! Attól jó egy pasi,minél magasabb!!
Hidd el, ilyenek a nők!!!
14-es. Hogyne, így van! A nők tettek azzá!! Nem én döntöttem az elején, mint egy hülye gyerek,hogy:Na én alacsony vagyok,így nem kellek!!
Írok neked valamit,amikor kezdtem az elején,meghallottam fél füllel ezt:
-Jujj,nehogy mondjuk neki, hogy alacsony,mert akkor félős lesz,visszahúzódó lesz!...
Én ezen jót röhögtem!!!Lósza@t! Idióták ezek? Miről beszélnek ezek? De hisz jóképű vagyok,megyek discoba és becsajozok!
Hát,mentem.......
A becsajozás elmaradt,visszautasítások visszautasítás hátán....sajnálkozások, elküldések követték..
Ezt követően,kezdtem keresni az okokat...persze a magasság lehet a gond gondoltam...és onnantól persze kialakult fokozatosan ez a koplexus és megfejelve jó nagy önbizalomhiánnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!