Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy még a...

Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?

Figyelt kérdés

A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.

A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.

Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!

Meg is sértődnek!

2014. máj. 14. 12:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Én olyan 175-178 cm között vagyok,de én keveslem,de legalább hozzá kigyúrtam magam,viszont én is örülnék egy plusz 30cm-nek,meg még plusz 50-60kg-nak úgy izomba.

Tényleg imádják a nők a jó magas pasikat főleg ha ki van gyúrva,egy dekoratív,csinos lánynak ez kell és kész.Én is látom nehezebb ezzel a magassággal,mert a szép nőknek olyan pasi kell aki mindenben egyben van,jó magas legyen,hozzá jó izmos,legyen megfelelő a karriere,dumája,tudjon dumálni,legyen jó vezető,egzisztenica.

Egy csinos nőkhöz ezek kellenek,ha nem is minden így de 80%-a igen,a karrier,a kiváló kommunikációs képesség,jó vezető,kigyúrtság,ezek alapok a jó nők bugyijához,plusz tudj jól nyalni,és squirtöltesd el a csajt többször.

2014. máj. 14. 14:38
 32/46 anonim válasza:
En 178cm vagyok. Nemsokkal több mint te. Nekem ilyen gondjaim nem voltak. Közepiskolás éveimben a suli legjobb csajával jártam. Mostanra van 8 éves kapcsolatom lányom. A nejem 5cm-rel magasabb. És szereti a magassarku cipőket. Mais beszélgettem egy lánnyal megnevettem. Ennyi. Bevonzod a hülyeséget. Arra koncentrálj hogy jó vagy a lányoknál.
2014. máj. 14. 14:54
 33/46 anonim válasza:
Bocsi elírtam. 168cm. :)
2014. máj. 14. 14:56
 34/46 anonim ***** válasza:

Akkor te NATURAL vagy :)

De gondolom eddzel mellette,mert egy jó nő ezt nézi,főleg ha a suli legszebb csaja volt.

Gondolom ügyes vagy nagyon,egy natural PUA.

Vagy még az is lehet,hogy tele vagy(tok) zsével is,nem túrkálok senki zsebében.

Igen el kell hinnie ez az egyik,de tenni is kell érte,mert például egy jó alakú csaj elvárja,hogy a pasi feszes sportos,izmos legyen tehát nem lehet löttyedt,plusz lássa rajtad,hogy karrierista vagy és nyilván jól tudj dumálni velük.

2014. máj. 14. 15:22
 35/46 anonim ***** válasza:
Mert a magas pasikhoz vonzódnak, akik nagyobb eséllyel védik meg őket.
2014. máj. 14. 15:25
 36/46 Noydra ***** válasza:

34es, fogadjunk, hogy a PUA baromságból szedted össze ezt a sok f.a.szságot.

Gondoltam nem íro ehhez a kérdéshez, csak elolvasgatom, de te annyira szánalmasan nagy ostobaságokat írkálsz, hogy a könnyeim kijöttek a röhögéstől. Nehéz elhinni, hogy vannak, akik az ilyen szövegeket 1-0ra beszopják, mint amiket a PUdvÁsok hangoztatnak.:D

2014. máj. 14. 15:29
 37/46 anonim válasza:

Nem gyúrok. Mostmár pocakom is van. 29 leszek. Csak dolgozom. Autó szerelő vagyok.

nem vagyunk eletesztve anyagilag.Mit mondjak még? :D

2014. máj. 14. 15:29
 38/46 anonim ***** válasza:

#36 figyelj ahogy érzed,de én a saját szememmel láttam dolgokat,nem kell elhinni,olyan mint a gravitáció nem hiszel benne akkor is hat rád.

Szerintem nem hülyeség,mert ez egy szemlélet mód,nem betanult marhaság egy életstílust ad ami vonzó lesz a nőknek ennyi az egész.

Csak sokan ezt félre értelmezik durván.

Pedig ezek az elvek mindenhova kellenek és jók,mondjuk egy állásinterjúra.Én tudom,hogy működnek tapasztaltam.

2014. máj. 14. 15:50
 39/46 anonim ***** válasza:

Nekem is magasabb pasik jönnek be és nem tudom megmagyarázni miért, van akinek a vörös haj tetszik van akinek meg a fekete. Ha nem tart vonzónak valaki az nem feltétlenül rajta múlik.

Én egyébként egymagas vagyok a kérdezővel (csak magassarkút hordok így vagyok 170 cm körűl)

2014. máj. 14. 16:39
 40/46 Thom12 ***** válasza:

Kedves #26 teljesen igazad van!

Alacsony, sovány és ronda vagyok!

De szeretnék boldog lenni, akár 13,

Akár 50 éves vagy zsírdisznó, lébyeg,

hogy "N" vagy "L" legyen! Sőt mivel

már 10 éve nem láttam pin@t,

lehet bevarnám, mert azt hinném

nyilt sebb! A rengeteg üzenetem

ellenére itt sem jön össze egy kapcsolat,

pedig sokkan írják, hogy itt ismerkedtek meg!

Amúgy ritka az a pasi aki ilyen "jó belsővel"

rendelkezik, mint én! Csak ez is hátrány,

mert a csajoknak a "rossz" fiúk kellenek!

Nem tudom ki vagy? De, ha ennyire jól

ismersz, miért nem vagy még a feleségem?

2014. máj. 14. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!