Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem akarnak ismerkedni...

Miért nem akarnak ismerkedni a debreceni lányok sosem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet mert nem nezel ki "megfeleloen".:)
2014. máj. 11. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik az arcod egy lánynak,akkor szinte 0 az esélye annak,hogy összejössz vele.Egyébként az alaprecept légy magas,legyen széles vállad és légy jóképű.
2014. máj. 11. 19:07
 3/6 anonim válasza:
Azért mert rettentően beképzeltek és zárkózottak. 10 centivel a talaj felett jár mindegyik, aki egy kicsit is néz ki valahogy. A beképzelt, pökhendi, rosszindulatú, irrdatlanul zárkózott viselkedésük debreceni mivoltukból adódik, az emberek többsége olyan ott, nem csak a lányok. Vannak kivételek, de nagyon ritkák, vagy ők nem debreceniek. Akiknek van esélyük, azok hasonló mentalitással bírnak, és/vagy kőgazdagok, akikkel lehet villogni.
2014. máj. 12. 14:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyenek, ahogy írod, de eddig azt hittem, hogy ez mindenhol így van, nem csak erre felé. Bár ettől még felettébb elkeserítő és dühítő. Én már komolyan olyan lányoknál is bepróbálkozom, akik amúgy külsőre sem jönnek be, de még ők is ilyenek. Legutóbb az egyik csúnyácska lány azzal vádolt meg, hogy hazudtam neki, pedig nem is igaz, csak egyszerűen így akart lekoptatni, mert nem volt bátorsága őszintén megmondani, hogy nem tetszem neki. Lényegében csak az a különbség a szép és a nem szép lányok között, hogy az egyik nyíltam lerondázza a fiúkat, a másik meg csak utalgat rá... Szomorú, hogy ilyen felszínes világot élünk, én akkor is többre tartom az olyan embereket, akiket bírok jellemre, mint a külsőre díszes, szép, magamutogató figurákat. Sajnálom, hogy csak én vagyok így ezzel és különösen lányban nem lehet manapság találni jó arcokat.
2014. máj. 12. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Én "tőzsgyökeres" debreceni vagyok, tehát már a nagyszüleim is itt éltek. Én már jártam a világban nem egy helyen (Nyugat és Kelet Európa), de Magyarország is voltam már sok helyen és az a tapasztalatom, hogy az átlag "debreceniek" kicsit bunkóbbak. Zárkózottság, félelem, kicsinyesség jellemzi őket. Nem tudom ez miből fakad... Nyugat Magyarországon, Pesten sokkal nyitottabbak, "jófekebbek" az emberek.

Tehát ezek a dolgok nem csak a lányokra, hanem az átlagi debreceni és környékbelire jellemző.

2014. máj. 13. 13:30
 6/6 anonim válasza:

Kérdező: Egyébként szerencsére tényleg vannak kivételek, de nem lehetetlen normális lányt találni. Debrecen vonzásközretében már kellemes meglepetések érhetnek. Vagy akár Debrecenben is, ha elég türelmes, elemző és alapos vagy. :) Sok sikert kívánok neked!

"Tőzsgyökeres" debreceni: Fura ezt egy helyi szájából hallani (illetve tollából olvasni), de jelzés értékű is egyben. Ha már helyiek is így látják, ott valóban van valami. Változni nem hiszem hogy fog, hiszen már a fiatalokba is bele van égve sajnos ez az egész. Nekem valahogy sosem vette be a gyomrom Debrecent. Vannak kivételek (nagyszerű emberek), csak nagyon ritka.

2014. máj. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!