Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a sokkal fejlettebb intelli...

Ha a sokkal fejlettebb intelligenciám és a sokkal magasabb intellektuális szintem miatt effektíve minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Az emberek 98%-a tényleg nagyon buta hozzám képest és nagyon nehéz így, egyszerűen nem tudom őket értékelni...
2014. márc. 2. 23:06
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

Egy időben én is ilyen nagyképű voltam, és többnek gondoltam magamat, mint amennyi valójában voltam. Bár ma már nem foglalkozok ezzel, reális az önképem, de attól az érzéstől nem tudok megszabadulni, hogy nem tisztelem eléggé a pasikat/nem tudok felnézni rájuk/kiábrándulok belőlük. AMI szerintem normális, hiszen mindenki egyenrangú társat szeretne, csak sajnos ez jelentősen megnehezíti a párkeresést. Nehéz olyan embereket találni, akivel egy szinten vagyunk:/ De azért nem lehetetlen.

Azt tanácsolom, hogy ne ítélj el mindenkit, mert lehet, hogy több érték és/vagy tudás rejtőzik valakiben, mint amennyit te gondolsz, hogy van neki! És ami nagyon fontos: ne hasonlítsd össze magaddal. (=győzd le a nagyképűségedet)

Hidd el, nem vagy te sem egy Übermensch. Valamint ne gondold, hogy neked a világon nem akad párod, olyan tökéletes vagy :D (ahogy már írtam - ezt saját tapasztalatból írom) 19/L

2014. márc. 21. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!