Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a sokkal fejlettebb intelli...

Ha a sokkal fejlettebb intelligenciám és a sokkal magasabb intellektuális szintem miatt effektíve minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Az emberek 98%-a tényleg nagyon buta hozzám képest és nagyon nehéz így, egyszerűen nem tudom őket értékelni...
2014. márc. 2. 23:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"De nem az intelligenciám kétségbe vonása volt a kérdés, nem értem, miért kell eltérni a témától."

Valamit valamiért. Ha már elvárod, hogy segítsek, ill. visszajelzést küldjek, akkor te is tedd meg cserébe, amit én kérek.

Te is jól jársz vele, mert ameddig folyamatosan kitérsz a válaszadás elől (ti. hogy bebizonyítsd, hogy olyan fene nagy az intelligenciád), addig egy hiteltelen, folyamatosan hárító hazugnak fognak tartani a válaszadók, és nem kapsz érdemi válaszokat. Szóval, kérlek állj elő a farbával és nyűgözz le minket a szellemi fölényeddel. Halljam azokat a megnyert versenyeket meg az IQ-teszt eredményeit! :)

"Na de most én nem meséltem nektek az erkölcsi értékrendemről, az emocionális intelligenciámról, az emberibb oldalamról."

Mesélj, örömmel hallgatjuk. Te is jól jársz, mert összehasonlítási alapot kapsz a véleményeink alapján.

"Úgyhogy azért túlzás degradáló hangnemmel megítélni engem. "

Az általad annyira megvetett, unintelligens csürhe miért ne tekinthetne rá ugyanúgy? Mitől vagy meglepve, hogy azt a hozzáállást kapod vissza, amit adsz?

"És tudjátok mit? Ha a buta, primitív emberek megtehetik, hogy irigységből megvetnek azért, mert fejlettebb vagyok náluk, mert tartalmasan élem az életem jó döntésekkel, mert nem tartok az áramlattal, akkor én is megtehetem azt, hogy lenézem őket és a nem gondolkodó állatokhoz hasonlítom őket!"

Rendkívül eredeti gondolatok, nagyjából minden értelmesebb 16 éves kamasz így gondolkodik.

"Mondjátok meg nekem, hogy mi különbség van egy ösztöneit követő kutya és egy ösztöneit követő ember között?"

Pl.: a kutya mellette nem képes az elvont gondolkodásra, a következmények belátására, nem képes ellentmondania az ösztöneinek. Egyszóval nem felelős a tetteiért, és ezzel párhuzamosan nem vonatkoznak rá jogszabályok.

"Az intelligencia volna megkülönböztető tényező! "

Az ösztönnek nem az intelligencia az ellentéte. Az intelligencia meg az ösztön nem zárja ki egymást. Pl. egy kutya is egy viszonylag intelligens ösztönlény. Az eszközhasználó állatok is intelligens ösztönlénynek számítanak. Egyébként meg baromira nem tudományos, amit csinálsz, mert túlságosan sarkítasz. A legunintelligensebb ember sem lesz soha annyira az ösztönei rabja, mint akármelyik állat. Pont ezek a finom különbségek, a részletek azok, amiket figyelembe kell venni, és egy intelligens ember ezt észreveszi. Világmegváltó kamaszok nem veszik észre.

"1.) Igenis, én nem vagyok "állat", mert a ösztönös érzéseimet, vágyaimat mind megszüntettem önmagamban"

Nocsak, kiherélted magad?

Az étvágyadat is megszüntetted?

"és egy erkölcsileg teljesen tökéletes életet élek, egy erkölcsi szempontból vett hibám sincs."

Az erkölcs egy közösségi norma, és függ a közösségtől. Nincs olyan, hogy "erkölcs", mint univerzális fogalom, kedves Mr. Intelligens. Az iszlám erkölcs szerint bizonyára hibás életet élsz.

"miben kapcsolódik a kérdéshez? A kérdés az az volt, hogy ilyen magatartással, érzelmekkel lehetne-e működő párkapcsolatom."

Azért kapcsolódik a kérdéshez, mert amíg nem érkezik arra egzakt válasz, hogy mi igaz a nagy intelligenciaszintedből, addig nem lehet érdemben válaszolni. Nem tudjuk, hogy a "működő párkapcsolat" hogy nézne ki ilyen tényezőkkel. Ez valami olyasmi, mintha megkérdeznéd, hogy mi lett volna, ha a németek atombombához jutnak 1943-ban, és hogy alakult volna a történelem. Nem tudjuk, mert csak akkor tudnánk, ha ez megtörtént volna. Az ilyen jellegű kérdés azért hülyeség, mert ahhoz, hogy ez megtörténjen, eleve minden másképp kellett volna, hogy alakuljon. Ahhoz, hogy elmondhassuk, hogy a nagy intelligenciáddal mi hogyan alakulna, tudnunk kell, mi is pontosan ez a nagy intelligencia. Az egyetlen része a kérdésnek, amit részletekbe bocsátkozás nélkül meg lehet válaszolni, az ez:

"(...) minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?"

Ha minden embert lenézel, akkor nem, mert úgy általában elég szar életed lesz (pl. lenézed majd a barátnőd barátnőit). Ehhez viszont nem kellett volna az intelligenciát szóbahozni, ez önmagában is megválaszolható.

Amúgy: hogy is mérted le ezt a 98%-ot? Néztél statisztikákat, IQ-eloszlást? Ugye nem találomra mondtál egy adatot, mint az adatokkal dobálózó unintelligens emberek szokták? Ugye nem? :D

2014. márc. 4. 08:47
 32/41 anonim ***** válasza:

ha tényleg nagyon fejlett az intelligenciád, akkor a természet mással spórolt rajtad, nem részletezem.

amúgy meg mindenki erre vágyik. egy különleges valakivel ketten legyenek a csúcsok, a többiek meg a tömeg. ha kettesben vannak. és ez nálam is intelligenciabeli fölényt jelent.

2014. márc. 4. 09:02
 33/41 A kérdező kommentje:

#31. Korántsem érdekel, hogy az itt lévő ismeretlen emberek mit gondolnak, mit hisznek el rólam. Nem fogok publikusan olyan információkat megosztani magamról, amelyek felfednék személyemet. Mondhatsz bármit, megvádolhatsz azzal, hogy hazudok, de rá sem hederítek. Nincs szükségem arra, hogy anonim embereknek online bizonyítgassam a képességeim.

Értékelem, hogy vetted a fáradtságot és elolvastad a válaszaim. De nem kívánok reagálni a további gondolataidra.

#32. Tudom, hogy nem hiszed el, de jól nézek ki, sok-sok lány és felnőtt ember véleménye alapján mondom ezt. Nem, nem fogok képet küldeni senkinek.

Igazad van, egyetértek veled.

2014. márc. 4. 10:31
 34/41 anonim ***** válasza:

Ha annyira "inteligens" vagy, akkor miért itt töltöd szabadidőd? "Degradált" (bármit is jelentsen ez) és hozzá hasonló emberek között? Másik: Ha nem számít a véleményünk, akkor minek kérdezel tőlünk? Meg ha lenézel minket. (szerintem alaptalanul, mert nem ismersz közülünk senkit, szerintem.) és k*urva inteligens lehetsz, ha ilyen nagyképű "ember" vagy. Ha lenne intelegenciád, akkor pont hogy nem lenéznéd a nálad "hülyébb" embereket, hanem pont, hogy támogatnád őket, és tanáccsal látnád el őket.(már akit érdekel)

Három: igen izgalmas életet élhetsz egyedül (szerintem) és magányosan. Komolyan sajnállak téged. Te is ugyanúgy egy állat vagy, mint mindenki más. Nem vagy különb egy fokkal sem. Attól, hogy ekkora egód van, még egy senki vagy.

Ui.: ez a saját véleményem, tudom, hogy erre is írsz egy lenéző, okoskodó, idegen szavas választ, amiből kb minden 2. szót fogom csak érteni, éppen ezért le fogom sz*arni.

2014. márc. 4. 17:33
 35/41 anonim ***** válasza:

nem, nem a szépségre és a farokméretre utaltam.

logikusabb az emberi kapcsolatokra való eredendő képtelenséget gyanítani. nem csak azért, mert szerinted te jobb vagy.

gondolj egy aspergeresre. úgy tudom, okosak, de nem fognak a szemedbe nézni, mert nagyon idegesek lesznek tőle.

ilyesmire gondolok.

32-es

2014. márc. 4. 20:00
 36/41 anonim ***** válasza:

"#31. Korántsem érdekel, hogy az itt lévő ismeretlen emberek mit gondolnak, mit hisznek el rólam. Nem fogok publikusan olyan információkat megosztani magamról, amelyek felfednék személyemet. Mondhatsz bármit, megvádolhatsz azzal, hogy hazudok, de rá sem hederítek. Nincs szükségem arra, hogy anonim embereknek online bizonyítgassam a képességeim.

Értékelem, hogy vetted a fáradtságot és elolvastad a válaszaim. De nem kívánok reagálni a további gondolataidra. "

Fair enough, akkor én is leszarlak. De ne áltasd magad azzal, hogy szuperintelligens vagy, az ide írt válaszaid elegek ahhoz, hogy ezt megcáfolják. Csak kicsit okosabb vagy az átlagnál, és emiatt mindenki fölött állónak érzed magad, mint nagyjából minden kamasz. Ha annyira intelligens lennél, nem is tennél fel ide ilyen kérdést.

2014. márc. 4. 23:33
 37/41 anonim válasza:
elolvastam egy két válaszodat és kicsit magamra ismertem xd
2014. márc. 9. 00:34
 38/41 A kérdező kommentje:
Na, helyes, #37. :D
2014. márc. 9. 15:39
 39/41 anonim válasza:

"Lehetne egy működő párkapcsolatom?"

Egy? Így egy sem!

Komolyra fordítva a szót! Ezt a kérdést a legtöbb ember felteszi magának előbb vagy utóbb (azt a részt, amit idéztem)! És a legtöbb embernek legbelül meg is van a maga válasza!! Egy szuper intelligens, kiváló eredményekkel és makulátlan erkölccsel rendelkező, másokon segítő, jóképű férfinek meg PLÁNE! Az egy dolog, hogy valaki milyennek látja magát, egy másik dolog, hogy milyennek látják mások, és egy harmadik, hogy milyen valójában! Mindenki higgyen el magáról, amit akar, ez mindenkinek a saját dolga, de az biztos, hogy mindenki vívja a maga csatáját! Mindenki! És az is biztos, hogy az élet mindenkit helyre szokott rakni!

2014. márc. 9. 21:14
 40/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, #39!
2014. márc. 9. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!