Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy túl magas az intellektuális elvárásom a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

Minden nőt gyorsan megunok, és nem szexuális téren, hanem szellemileg. Igazából a legkülönbözőbb okokból: helytelen nyelvhasználat, tudatlanság vagy általános "egyszerűség". Ismerkedtem már elvileg nagyon okos lányokkal, de egy idő után észrevettem náluk valamilyen "hibát", és onnantól nem tudtam ugyanazt nem észrevenni többet, ez pedig rendkívüli módon leértékelte őket a szememben.

Nekem fontos, hogy egyenrangú félként tudjak tekinteni a nőre.

2013. aug. 25. 23:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
tuti szuz vagy meg xddd mekkora kamu
2013. aug. 25. 23:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is túl jó vagy bárkinek is!
2013. aug. 25. 23:01
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz, bár nem tudom, hogy ez mennyiben releváns.
2013. aug. 25. 23:03
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Meg kell tanulnod nincs tökéletes ember . Úgy kell szeretni a másikat amilyen és ne olyannak amilyenek te szeretnéd . Mert így soha nem leszel boldog
2013. aug. 25. 23:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a helytelen nyelvhasználat miatt megunsz egy lányt, az nem a túl magas intellektuális elvárásaid, hanem a túl alacsony intellektuális befogadóképességed miatt van.

Szerelmet arra lehet alapozni, ha elfogadod a másikat, elégedett és boldog vagy vele, nem pedig arra, hogy sose lehet neked elég jó, és hogy mennyi hiba van benne. Még egy boldog kapcsolat is rengeteg kihívással jár, nem hogy egy olyan, ahol az az alap felállás, hogy te rettentő okos vagy, a csaj pedig nem lehet nálad okosabb, hiszen senki sem lehet elég jó.. Még te sem. A maximalizmus mérgező. Főleg, ha nem bírsz leállni vele.

Olyat pedig jobb, ha nem mondasz egy nőnek, hogy te egyenrangú félként akarsz rá tekinteni, viszont ez nem megy, mert nem elég okos. Szerintem darabokban fogod összeszedni a lelked (és esetleg a tested), ha ezt egy igazi, szerelmes kapcsolatban mondod egy lánynak.

A nemek közötti különbségekről, társadalmi elvárásokról, stb. bővebben itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__47..

20/F

6/17 anonim ***** válasza:
74%
Engem személy szerint irritálnak a magukat intelligensnek tartó emberek, a közelükben úgy érzem, mindig muszáj komolynak maradnom.
 7/17 anonim ***** válasza:

Érdekes. Mondjuk engem is zavar a rossz nyelvhasználat és társai, amik itt előfordulnak; viszont valamilyen szinten szeretem a kicsit butuska lányokat. Persze nem a tök egyszerűeket...

Az okos lányokkal az a baj, hogy sokszor túl sokat képzelnek magukról és én valahogy nem érzem jól magamat a jelenlétükben.

2013. aug. 25. 23:15
 8/17 anonim ***** válasza:

nem gondolom úgy, hogy magasak lennének ezen a téren az elvárásaid

én pont ma gondolkodtam azon, hogy az általam megismert fiúk közül kb. egyre tudtam felnézni minden tekintetben, és ebben nagy szerepet játszott az intelligenciája is (persze nem csak az), ilyen szinten nekem is nagy elvárásaim vannak és szerintem ennek kellene átlagban a normálisnak lennie, csak sajnos van aki többre becsül más, nem olyan nagy fontossággal bíró tényezőket :)

2013. aug. 25. 23:16
 9/17 anonim ***** válasza:
azon nem gondolkodtál, hogy talán túl hamar kiadják magukat neked ezek a nők és ezért vesztik el az izgalmasságukat a szemedben?
2013. aug. 25. 23:18
 10/17 A kérdező kommentje:
De, kedves utolsó, ez is benne van valószínűleg.
2013. aug. 25. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!