Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy túl magas az intellektuális elvárásom a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

Minden nőt gyorsan megunok, és nem szexuális téren, hanem szellemileg. Igazából a legkülönbözőbb okokból: helytelen nyelvhasználat, tudatlanság vagy általános "egyszerűség". Ismerkedtem már elvileg nagyon okos lányokkal, de egy idő után észrevettem náluk valamilyen "hibát", és onnantól nem tudtam ugyanazt nem észrevenni többet, ez pedig rendkívüli módon leértékelte őket a szememben.

Nekem fontos, hogy egyenrangú félként tudjak tekinteni a nőre.

2013. aug. 25. 23:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy? csak azért érdekelne, mert valamilyen szinten sok minden a kornak (is) függvénye
2013. aug. 25. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Tuti egy nagy fej lehetsz szerintem nem is fér el a fejedben az a sok okosság.

Mi lányok már csak ilyen hibásak vagyunk. Azért nem is tudunk megmaradni a hozzád hasonlók mellett.

Szerintem mi nők nem tudunk utolérni Téged.

Szabályszerűen már világít az agyad.

2013. aug. 25. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Informatikus vagy? :DDD Keress szakmabeli párt, mellette biztosan nem fogsz unatkozni :)
2013. aug. 26. 04:25
 14/17 anonim ***** válasza:

mindenki tudja, hogy informatikus lányok nem léteznek

:D

2013. aug. 26. 04:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Leteznek. :) Csak keves olyan van, akit felvallal az ember. Koszonom azoknak, akik _normalis_ valaszt adtak/uzenetet irtak.
2013. aug. 26. 07:27
 16/17 anonim ***** válasza:

15, én is informatikus lány vagyok :) És informatikus fiúval élek együtt :)

#14 voltam :)

2013. aug. 26. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:

akkor mondd meg számodra milyen az ideális nő

egyetlen egy hibája se legyen?

2013. aug. 27. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!