Ha a sokkal fejlettebb intelligenciám és a sokkal magasabb intellektuális szintem miatt effektíve minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?
nem vagy egyedül Kérdező :)
nagyon ismerős a helyzet , van egy lany pl aki tetszik nagyon es egyszerűen amikor jobban el akarok vele dumálni kiabrándulok belőle mert rá jövök nem egy szinten vagyunk
(attól meg hogy ezzel tisztában vagy nem vagy ettől még egoista)
Kedves #13, #14, #15 és #16!
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Szeretnék reagálni egyesével, mert értékelem a véleményeiteket.
A sértő kommenteket észre sem vettem, ne fárasszátok magatokat.
#13! A barátnőm családját szeretném, elfogadnám, mert ők annak a személynek a hozzátartozói, akit én szívből szeretek és tisztelek. Nem volnék velük pökhendi, nem jelezném feléjük megvetésemet, sőt, szeretném őket.
#14! Pontosan erről van szó. Nehéz olyan emberek társaságában lenni, ahol érezhető ez a nagy szintkülönbség. Ez sem egoizmus, pökhendiség, stb. Csak egy egyszerű ténymegállapítás...
#15! Én nem csak agyontanult "férfi nemi szerv" vagyok, én nagyobb kapacitású aggyal születtem, rengeteg talentummal, nagyobb és befogadóbb képességű agyam van az átlagnál, ez társul egy nagyon gazdag lelki világgal, erről én nem tehetek, így születtem.
Rendben, lehet bántani engem, hogy emberileg egy nulla vagyok az alapján, hogy megvetem a nálam gyengébb képességű és alacsonyabb intelligenciájú, intellektuális szintű embereket. Na de most én nem meséltem nektek az erkölcsi értékrendemről, az emocionális intelligenciámról, az emberibb oldalamról. Nem tudjátok, hány embernek segítettem már, hány ember életét változtattam meg pozitívan, hány ember életét mentettem meg. Semmit nem tudtok rólam. Úgyhogy azért túlzás degradáló hangnemmel megítélni engem.
Kedves #16!
A válaszodtól függetlenül megemlíteném mindenki számára, hogy arról én nem írtam, mennyire mutatom ki azt, hogy lenézem az embereket.
Igen. Van egy szint, ahonnan már az ember tényleg hülyének érez mindenkit hozzá képest. Ez megnyilvánul a kommunikációban, az emberek döntéseiben, amit kívülállóként lát. Ezen sem tudok változtatni. Nem tehetek arról, hogy én így születtem.
És tudjátok mit? Ha a buta, primitív emberek megtehetik, hogy irigységből megvetnek azért, mert fejlettebb vagyok náluk, mert tartalmasan élem az életem jó döntésekkel, mert nem tartok az áramlattal, akkor én is megtehetem azt, hogy lenézem őket és a nem gondolkodó állatokhoz hasonlítom őket! Mondjátok meg nekem, hogy mi különbség van egy ösztöneit követő kutya és egy ösztöneit követő ember között? Semmi! Az intelligencia volna megkülönböztető tényező! Viszont az intelligencia -az a dolog, ami megkülönböztet minket az állatvilágtól- kihunyt az emberből. Na mindegy.
#15 vagyok.
Amit írtál válaszul a válaszomra, annak a felét nem értem, mert magyar vagyok és ezt a sok idegen okoskodó szót nagyon utálom. Egyébként el kell keserítselek, hogy te is olyan "állat" vagy mint minden más ember társad. Nem szoktam az ilyen emberekkel vitatkozni, mert nem tudok, mert csak egy vidéki fiú vagyok, aki nem szájkaratéval osztja ki ellenfelét, hanem inkább ököllel. A szavaknak ilyen esetben nincs jelentőségük. Most ezért a kommentért is lehordasz minden féle kutyának meg f@asz tudja minek, de pont az van amit írtál, te sem ismersz engem/minket ezért nagyon nem kéne. ha ilyen nagy aggyal rendelkezel, akkor valami hasznosat tegyél le az asztalra! Én a sport téren vagyok otthon, te meg ahhoz nem értesz. Úgyhogy te ilyen téren vagy egy senki. Én örülök neki, hogy nem vagyok ilyen "sznobszutyok", mint te, mert így életem se lenne. Szép estét!
Kedves #15!
Na most én is elfoglak keseríteni.
1.) Igenis, én nem vagyok "állat", mert a ösztönös érzéseimet, vágyaimat mind megszüntettem önmagamban és egy erkölcsileg teljesen tökéletes életet élek, egy erkölcsi szempontból vett hibám sincs.
2.) Még jó, hogy nem tudunk vitatkozni élőben, mert, ha kezet emelnél rám, akkor kénytelen volnék jogi kereteken belül meghurcoltatni téged és megjegyeznéd egy egész életre, hogy nem emelhetsz kezet senkire.
3.) Értékelem a sport tevékenységedet, viszont el kell, hogy szomorítsalak. Sajnos a sportban is elég tehetséges vagyok és eredményeim vannak, szóval sajnos nem igaz, hogy nulla volnék ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!