Ha a sokkal fejlettebb intelligenciám és a sokkal magasabb intellektuális szintem miatt effektíve minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?
csak egy egoista kuki vagy és a párodat csak addig tiszteled amíg meg nem kaparintod. utána csak a napi egotriphez fogod őt felhasználni.
tudom miről pofázok... ha nem figyelek oda magamra akkor én is egy egoista, önző seggarc vagyok:)
és a kérdésed abszolút olyan mintha a szívemből szólt volna.
nem vagyok húde szuper okos, de sok embert én is lenézek, ilyen-olyan okokból, többnyire a butaságuk miatt.
ezeket a nyomorék -jajj lenézek mindenkit és én vagyok az atyaistencsászár- gondolatokat meg helyén kell kezelni.
Az emberek tisztelhetőségének mércéjét kell kicsit átformálni a fejedben és minden oké.
az "ész" koránt sem minden
takarodj már innen b+
pont a gyiken teszel fel ilyen szándékosan provokatív kérdést?
őszintén remélem, hogy ezzel a hozzá állással soha az életben nem lesz senkid, és a saját magad fényezése rabja leszel!
élj magaddal magányosan és boldogan, azzal a tudattal hogy te okosabb vagy mindenkinél, de emberileg egy nagy nulla!
#8 és #9, végre két normális válasz!
Értékelem mindkettőtök hozzászólását! Elgondolkodtam rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!