Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a sokkal fejlettebb intelli...

Ha a sokkal fejlettebb intelligenciám és a sokkal magasabb intellektuális szintem miatt effektíve minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Az emberek 98%-a tényleg nagyon buta hozzám képest és nagyon nehéz így, egyszerűen nem tudom őket értékelni...
2014. márc. 2. 23:06
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg én az emberek 2%-ába tartozom. Amúgy én is hasonló cipőben járok, nehezen találok olyan társat, aki értelmi szintben illik hozzám.
2014. márc. 2. 23:08
 2/41 anonim ***** válasza:
Inkább bujjá el!
2014. márc. 2. 23:09
 3/41 A kérdező kommentje:
#1es, akkor te legalább meg tudsz érteni engem!
2014. márc. 2. 23:11
 4/41 anonim válasza:
74%
Ha olyan fejlett intelligenciával rendelkeznél, akkor nem az itteni emberek véleményét kérdnéd szerintem, hanem el tudnád magad dönteni. Más az, ha valaki intelligensnek hiszi magát vagy az is.
2014. márc. 2. 23:11
 5/41 anonim ***** válasza:
72%
Tanulmányi eredményeid? Megnyert versenyek? IQ-teszt, 140 pont feletti eredménnyel? Csak mert ha ezek nincsenek, addig a levegőbe beszélsz.
2014. márc. 2. 23:12
 6/41 anonim ***** válasza:
61%
Egy intelligens ember nem nézi le a másikat, főleg nem a tudása miatt!
2014. márc. 2. 23:12
 7/41 A kérdező kommentje:
Nem a levegőbe beszélek, hidd el. Akkor nem mondanám. De nem az intelligenciám kétségbe vonása volt a kérdés, nem értem, miért kell eltérni a témától.
2014. márc. 2. 23:17
 8/41 Moszuke ***** válasza:
94%

csak egy egoista kuki vagy és a párodat csak addig tiszteled amíg meg nem kaparintod. utána csak a napi egotriphez fogod őt felhasználni.

tudom miről pofázok... ha nem figyelek oda magamra akkor én is egy egoista, önző seggarc vagyok:)

és a kérdésed abszolút olyan mintha a szívemből szólt volna.

nem vagyok húde szuper okos, de sok embert én is lenézek, ilyen-olyan okokból, többnyire a butaságuk miatt.

ezeket a nyomorék -jajj lenézek mindenkit és én vagyok az atyaistencsászár- gondolatokat meg helyén kell kezelni.

Az emberek tisztelhetőségének mércéjét kell kicsit átformálni a fejedben és minden oké.

az "ész" koránt sem minden

2014. márc. 2. 23:22
 9/41 anonim ***** válasza:
63%

takarodj már innen b+

pont a gyiken teszel fel ilyen szándékosan provokatív kérdést?

őszintén remélem, hogy ezzel a hozzá állással soha az életben nem lesz senkid, és a saját magad fényezése rabja leszel!

élj magaddal magányosan és boldogan, azzal a tudattal hogy te okosabb vagy mindenkinél, de emberileg egy nagy nulla!

2014. márc. 2. 23:23
 10/41 A kérdező kommentje:

#8 és #9, végre két normális válasz!

Értékelem mindkettőtök hozzászólását! Elgondolkodtam rajtuk.

2014. márc. 2. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!