Ha a sokkal fejlettebb intelligenciám és a sokkal magasabb intellektuális szintem miatt effektíve minden embert lenézek, viszont ha a barátnőmet tisztelem és értékelem, akkor lehetne egy működő párkapcsolatom?
#15 vagyok
Akkor te egy érzéketlen ember vagy? Aki csak magával törődik? Értem. Akkor tényleg igazán boldog lehetsz.
Szóval ha én vitatkozás helyett kiszínezném a fejed, akkor te "anyucihoz" futnál egyből? Hidd el ezzel sok embert magadra haragítanál, és nem igen lenne lehetőséget tovább ilyen "tökéletes" életet élni. Szájhős senki vagy, aki azt hiszi magáról, hogy ő a világ közepe, közben meg egy SENKI vagy! Egy szánalmas, beképzelt, bunkó paraszt. Ha meg olyan nagy eszes lennél, akkor pont hogy "példát" mutatnál, és nem oltani próbálnád a szerinted "hülyéket". Hidd el egy kevésbé művelt embernek nagyobb értéke van, mint neked.
#11, egyben #20. Nem ez a kérdés jelenleg.
#15. Lehet, hogy falun ez a "jogrendszeretek", hogy kidekoráljátok egymást, ha nem tetszik valami. De az én társadalmi rétegemben nem ez a módja nem tetszésünk kifejezésének. Kulturált módon megvitatjuk nézeteltéréseinket. Ha ismernél, tudnád, hogy példát mutatok a környezetemnek. Már megint alaptanul fogalmazol degradáló hangnemben.
A továbbiakhoz nem kívánok hozzászólni, értelmetlen és alaptalan vádaskodásokat nem vagyok hajlandó hallgatni.
#1120. Én úgy érzékeltem, hogy személyeskedés céljából kérdezed tőlem, ezért nem kívántam/kívánok erre válaszolni. Természetesen eltudnám neked mondani, hogy miben nyilvánul meg intellektuális fölényem. Szóval nem, nem nagyképű vagyok, van mit felmutatnom.
Nagyjából egyetértek a tovább írtakkal. Viszont épp egy olyan lányt tisztelnék és szeretnék nagyon, akinek önálló gondolkodása van, akinek saját perszonalitása van, aki nem befolyásolható, aki bölcs és mély érző lény! Tisztelném értékelném a gondolatait, véleményét! Nem vagyok akkor szörny, mint aminek mutatom magam.
"Viszont épp egy olyan lányt tisztelnék és szeretnék nagyon, akinek önálló gondolkodása van, akinek saját perszonalitása van, aki nem befolyásolható, aki bölcs és mély érző lény!"
Olvastad Szokratész védőbeszédét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!