Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?
Figyelt kérdés
Nem kicsit igazságtalan, hogy még az igénytelen zsiros, csufi csajok is lehetnek izmos srácokkal? Te meg küszködsz, fájsz, hogy olyan csajoknak kelljél, akik meg az idő alatt, mig te szenvedsz, addig nem csinálnak semmi összemérhetően nagy munkát önmagukon?2014. jan. 11. 15:28
71/72 anonim válasza:
Nem olvastam vegig a valaszokat, ugy valaszolok.
Lany vagyok, par plus kgval. Kondizni jarok lassan egy eve. Egyreszt magam miatt, masreszt hogy a masik nemnek tetszek.
Ha most azt mondanam, hogy olyan sracot szeretnek, akin van egy kis izom, aki eljön velem edzeni, es nem csak bulizni jar, akkor en vagyok a szemet, amiert kategorizalom a fiukat es nem igazan az eseteim a vasagyastol 20 kgs tipusok?
22L
72/72 A kérdező kommentje:
oltogattok engem, hogy 2 honap konditól eredményeket várok, miközben a nök meg ilyen pár hetes edzéstöl várják a jó alakot:
megáért beszél a kép
2014. jan. 12. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!