Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?
Én is edzek, és amikor elkezdtem bele sem gondoltam abba hogy más miatt csináljam, csak is magamat motiváltam vele, és másfél év utána eljutottam egy olyan szintre, amit már megmutathattam bárkinek. Tehát aki a nőknek akar megfelelni az idő előtt javarészt feladja, mert hónapok alatt vár csodát, úgy hogy előtte évekig nem volt köze sporthoz..
Jah és olyannal nem ismerkedem soha, aki egy dekát nem tesz magáért, engem nem az öltözködése fog meg valakiben, hanem az alkata, ugyanis ha látom hogy jó az "alap", akkor az még jobbá is lehet tenni.
21/F
Annyi hülyeséget magyaráznak itt,és fingjuk sincs róla,kinek milyen helyzete van és mennyit tett érte.
Sajnálatos módon elég sok igaza van a Kérdezőnek néhány dologban,például az izmosság meg a nagy termet szempontjából a nők nagy része tényleg erre bukik sajnálatos módon,és ez szomorú.
Régen én is így voltam vele Kérdező,aztán rájöttem,hogy nekem ez nem azért nem fog menni mert nem akarom.Hanem mert a testi adottságaim és a genetikám nem megfelelő hozzá,és hiába gyúrnék én,időm sincs rá és számomra értelmetlen is.Pontosan azok miatt,amiket írtam.
A mai társadalomról nincs értelme beszélni,mert undorító egy két kivételtől eltekintve.
A legtöbbnek az a legnagyobb problémája,hogy így külső alapján választ magának valakit,majd utána kiderülnek az illetőről a valódi dolgok és sírnak hogy jajj már megint milyen szemetek ezek a pasik és milyen rossz neki.
A srácok között meg egyre több olyan van,aki nem is talál magának senkit,és egyedül kell lennie szinte egész életében.Pedig ő megbecsülné és tisztelné a hölgyeket,no de minek is magyarázom.Abba nem gondolnak bele,hogy sok más embernek még kapcsolat sem jut.Ők meg ott sírnak mert buták voltak és hülyén választottak,ahelyett hogy kerestek volna maguknak egy értelmes és normális srácot. :/
Persze tisztelet a kivételeknek,van belőlük is még 1-2,csak sajnos foglaltak egyfolytában nem véletlenül. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!