Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?
Figyelt kérdés
Nem kicsit igazságtalan, hogy még az igénytelen zsiros, csufi csajok is lehetnek izmos srácokkal? Te meg küszködsz, fájsz, hogy olyan csajoknak kelljél, akik meg az idő alatt, mig te szenvedsz, addig nem csinálnak semmi összemérhetően nagy munkát önmagukon?2014. jan. 11. 15:28
1/72 anonim válasza:
Szerintem az a szánalmas, amikor nem magad miatt, hanem kizárólag a csajok miatt kondizol.
2/72 anonim válasza:
Próbálj meg magassarkúban menni, fogyókúrázni, menstruálni, és leszpni valakit. Én inkább gyúrok.
3/72 anonim válasza:
Ez az élet rendje a fiúk jobban kívánják a sexet ezért mindent meg is tesznek érte a nők pedig ezt élvezik.
4/72 A kérdező kommentje:
MIIIIIIVAN? :D :D Te jo ég, te még akkor nem láttál csajokat összeverekedni azon, hogy melyik dugjon a jópasival..
2014. jan. 11. 15:30
5/72 anonim válasza:
Bármelyik önmagát valamire becsülő férfi sem a preferált nemnek való tetszés miatt csinál bármit is.
Ha TE azért edzel, hogy tapadjanak rád a csajok, akkor nem dicsérendő amit csinálsz, hanem szimplán gáz, és semmi jogod elvárni, hogy más is hasonló hülyeséget csináljon érted.
6/72 A kérdező kommentje:
jaj ez ilyen erénykérdés, hogy ki miért gyur, és az lenne az ideális, hogy "önmagamért" szivassam magam? Hát nem tudom ki az a hülye, aki oda lejár aztán szivatja magát és nonstop fájdalomra itéli magát...jo, nyilván van akinek könnyen megy, de nekem nagyon nem.
2014. jan. 11. 15:32
7/72 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csoffadt csajokkal kell összeállni?
8/72 A kérdező kommentje:
hát arányaiban több pasi kondizik, mint amennyi nő sportol.
2014. jan. 11. 15:32
9/72 anonim válasza:
Egyáltalán minek edzel akkor? Nyilvánvalóan semmi örömöd nem leled benne, akkor mi értelme? Ettől nem leszel menő, csak szörnyen idióta.
Vannak emberek, akik szeretnek sportolni, edzeni. Én pl. igenis önmagam miatt járok el edzőterembe, megyek el futni vagy kirándulni. És mikor edzek, akkor nem "kínzom" meg "bántom" a testem, hanem megadom neki azt a szeretetet és törődést, amit megérdemel, és amivel még 50-60 évesen is normálisan fog működni.
L
10/72 A kérdező kommentje:
abban mi a szeretet, hogy lejárok 2 honapig kondiba és még a végén is csak a rudat birom emelni, de ellenben mindennap konstans fájdalomban élek?
2014. jan. 11. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!