Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?
Figyelt kérdés
Nem kicsit igazságtalan, hogy még az igénytelen zsiros, csufi csajok is lehetnek izmos srácokkal? Te meg küszködsz, fájsz, hogy olyan csajoknak kelljél, akik meg az idő alatt, mig te szenvedsz, addig nem csinálnak semmi összemérhetően nagy munkát önmagukon?2014. jan. 11. 15:28
51/72 A kérdező kommentje:
minDÉG közbejön valami.
2014. jan. 11. 16:13
52/72 anonim válasza:
Én nem vagyok jó pasi, de valahogy akikkel eddig összejöttem azok szinte mindég a legjobb ,,kategóriás,, csajok voltak.. És ismétlem hogy nem vagyok jó pasi,talàn közepes..szóval nem értelektéged kérdező...Nincs önbizalmad? Vagy mi?
53/72 A kérdező kommentje:
nincs énnékem semmim
2014. jan. 11. 16:22
54/72 anonim válasza:
Ha elkezdenél edzeni, légy tudatában azzal hogy minimum 2évig keményen kell csinálni, nem szabad hullám völgyeket magad elé gördíteni, mert amint megtorpansz oda az eredmény, és szépen leépülsz az előző fizikumodra, a jó étrend és edzés mindig kelleni fog hogy megtartsd az alakod, nem bonyolult csak csinálni kell, és nem abbahagyni hónapokra
21/F
55/72 anonim válasza:
Én most voltam edzeni, és olyan kib.szott jó érzés ahogy be vannak durranva az izmaim. Te meg rinyálsz itt. Hagyd az egészet a francba ha nem magad miatt csinálod...
56/72 A kérdező kommentje:
csak épp én a csajozást is csináltam egy csomo ideig, de mivel nem nézek ki jól, ezért egész végig csak zárt ajtókat döngettem.
2014. jan. 11. 16:33
57/72 anonim válasza:
Azt hiszed, a legtöbb lánynak az ölébe hullik a vékonyság? Nincsenek fogyókúrák, mellnagyobbítások, smink, hajfestés stb.?
58/72 A kérdező kommentje:
hát szerintem egy átlagos lány már teljesen vállalhatóan szexi. És azért nem kell tennie semmit. SE sport se rendes étkezés.
2014. jan. 11. 16:36
59/72 anonim válasza:
Bár az sem mindegy, kinek mi az átlagos. Lehet, hogy ahhoz, ami neked vállalható, már alapos diéta és kozmetikázás kell. Egyébként valamit rosszul csinálsz, ha neked az egészséges életmód fájdalmas. Válassz olyan sportot, amit bírsz.
60/72 A kérdező kommentje:
hát nekem a totál szürke, jellemtelen csajok már átlagosnak számitanak, ugyhogy ezt senki sem varrhatja rám, hogy nekem nagyok az igényeim...
2014. jan. 11. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!