Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?
jó, ha nem akarod megérteni, amit mindenki ír, akkor ne az edzésről, meg az egészségről beszéljünk, hanem csak erről az utolsó részről.
azt mondod, hogy örülnél egy átlagos testalkatnak is, ami nem kifejezetten izmos. de neked nem ilyen van.
bezzeg a lányoknál aki átlagos, az már neked jó. én nem ismerlek, abból indulok ki, amit írsz. azt írod, hogy magad szerint az átlag alatt vagy. képzeld, a lányoknál is vannak az átlag alattiak, bőven. na, és ők már a te értelmezésedben is kívül esnek az "okés" kategórián, ergo nekik is össze kell szedniük magukat, akárcsak neked. akkor mi a probléma?
Ha nem szeretsz kondizni ne menj ha nem birod az izomlázat minek edzel? ne amiatt edz hogy csajod legyen hanem mert szereted élvezed ( abban is van valaki hogy nèhányan amiatt edzenek hogy több esèlyük legyen a csajoknál ) nah de aki kondizik az önbizalmat is szerez ugyebár.
Figyelj én durván 4 hónapja kondizok jelentős változást nem làtok de nem adom fel mert szeretek az edzőterembe járni sőt ha másnap van izomlázam annak csak örülök emellett kondi után 2 órával Kick Box edzésre is járok ès ott se kis fájdalmat kell eltürjek néha mint pl: nyujtásnál, ha izomlázam van a lábamban akkor a rugásnál nah és ezt szeretem a fájdalom meg nem számit el lehet türni ha valami szeretünk minek adjuk fel?
Olyant sportolj amit szivesen csinálsz ne másért hanem magadért!!!
Az meg kérdéses hogy átlagos vagy nem figyelj én se vagyok egy hű de jó képű szerintem de már volt olyan csajom aki bőven átlagon feletti volt. Kell önbizalom hogy valakit egyáltalán meghódits ne legyél félénk bohockodj szórakoztasd a csajt az meg hogy de ő szebb vagy esélyed sincs nah és??? mi a franc veszteni valód van azzal hogy odamenj hozzá ismerkedj vele??? ha meg lepatint van ez igy néha probálkozz másnál.
Az meg hogy van olyan barátnőd aki nem tetszik AKKOR MEG MI A FAXNAK JÖTTÉL össze vele???
tetszett, de nem lettem bele szerelmes olyan szinten, hogy most rozsaszin ködbe legyek.
amugy az éven még csak tölem magasabb nökkel kavartam :(
Nem tudom miért olyan nagy baj ha valaki a nők miatt jár edzeni, jómagam 185/68kg voltam, igazábol megfeleltem magamnak, sose érdekelt ilyen szinten a testiség, ez az egy komolyabb problémám volt, de nem akadályozott semmiben.
Rájöttem, hogy sok jó nőnek bejönnek az izmos palik (nekem meg a jó nők) így hát fogtam magam és kigyúrtam, nem éreztem semmi elégedettséget, teljesen közömbös voltam csak csináltam amit kell (olyan mint a matekházi, nem izgat de muszáj megcsinálni és végül elkészülsz vele).
Végeredményben kigyúrtam magam, elégedettséget csak azért érzek, hogy most már több nőnél van esélyem, de alapból nagy ívben leszar*m ezt a "kemény vagyok kondizni járok" stílust csak egy eszköz volt a célom eléréséhez.
A kérdező is valahogy így fogja fel és nem étem miért kell lenézni emiatt, mintha a gondizás valami szent rituálé lenne amit szerencsétlen megbecstelenített, volt egy kérdés ahol a sok kondib*zi már azért kötegedet mert kondi helyett gyúrást mert írni a szerencsétlen. Lehet lenézitek a magunkfajtát, de az ilyen hozzáállás miatt nézlek le én is titeket (nem sértésnek, nem emberileg, csupán kategóriailag :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!