Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?
Jaaa, hogy a fejlődésed miatt siránkozol. Talán nem a zsíroskenyér és akolbászos szendvics kéne a kondi mellé, hanem egy normális étrend. Nem titok,hogy mindenkiben ott van, hogy ő barátnőt akar és ezért változtat. Csak az a különbség,hogy valaki meg is teszi érte amit kell. Te meg csak siránkozol. Aki siránkozik az jobb ha abbahagyja. Aki pedig tűri a dolgot az valójában szimplán megszerette.
Lehet nehéz és néha szenvedés, de sokkal jobb érzés úgy lefeküdni, hogy igen te ma tettél az életedért és nem csak ültél.
Na b... meg próbálj meg terhesség után lefogyni és legyen ugyanolyan feszes a tested, mint előtte, utána írogass ilyeneket, hogy egy lánynak semmi fenntartani azt, ahogy kinéz.
Te hol élsz? Nem láttál még rossz alakú, elhízott lányokat. Egy lánynak is annyit kell tennie, mint egy férfinak.
Ha te ennyire utálsz konditerembe menni és nem élvezed az eredményét, akkor tök felesleges járnod.
Szegény nőknek meg az olyan pasik miatt kell szenvedniük, mint te! :)
Szerintem több kommentelő ne húzza fel magát rajta már... :D Elég provokatív a kérdező, és fura hogy ennyire bizonygatja hogy joga van nyalogatnia a sebeit.
(Remélem felhúztalak egy kicsit, szép napot! ;))
30-as vagyok
kihagytam, amit itt már írnak, hogy igen: nem eszetlenül kell össze-vissza súlyokat emelgetni, hanem eleinte edzővel, aki megtanít rá, és arra is, hogy mit kell enned a fejlődéshez.
ami még baromság: "melyik lány lenne képes akkora súlyt emelgetni, mint egy férfi..." gondolkodj már! egy férfi átlagban 1,5-szeer olyan nehéz, mint egy nő, és nagyobb tömegű az izomzata, mivel férfi! ez biológia. ahogyan egyébként az is, hogy a nőknek az életfolyamataikhoz (és ide tartozik a menzesz, szülés stb.) kell bizonyos testzsírszázalék. sőt, aki állandóan fogyózik annak nem lesz melle, aztán meg mondhatod, hogy köszi, nem kell, nincs melle.
szóval, ha edzeni akarsz, ésszel és ne hülyeséggel meg nyavalygással.
ja, és még annyit, hogy nem tudom mi a a bajod, én akkor érzem magam rosszul, ha edzés után nincs izomlázam. marha felemelő érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!