Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amikor kondiba küszködsz,...

Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?

Figyelt kérdés
Nem kicsit igazságtalan, hogy még az igénytelen zsiros, csufi csajok is lehetnek izmos srácokkal? Te meg küszködsz, fájsz, hogy olyan csajoknak kelljél, akik meg az idő alatt, mig te szenvedsz, addig nem csinálnak semmi összemérhetően nagy munkát önmagukon?
2014. jan. 11. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
nekem az is haladás lenne, ha ugy néznék ki, mint más gyurás nélkül. Mert most annyira keskeny a vállam, hogy aránytalanul nagynak tünik a fejem mellette. Mellizmom 0, ropikar, ja és még alacsony is vagyok!
2014. jan. 11. 15:48
 32/72 anonim ***** válasza:
100%
Annyit biztosra mondhatok, ha harmadannyira jó genetikád és feleannyi szorgalmad lenne, mint mondjuk egy Arnold Schwarzeneggernek akkor SE lenne egy csajod se, mert egy apologetikus, mártírszindrómában szenvedő kis görcs vagy, aki szerint a világ senkivel sem baszott ki még úgy, mint vele.
2014. jan. 11. 15:48
 33/72 A kérdező kommentje:
csajaim most is vannak, de hát csunyák egyszerüen. :(
2014. jan. 11. 15:49
 34/72 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy a fejlődésed miatt siránkozol. Talán nem a zsíroskenyér és akolbászos szendvics kéne a kondi mellé, hanem egy normális étrend. Nem titok,hogy mindenkiben ott van, hogy ő barátnőt akar és ezért változtat. Csak az a különbség,hogy valaki meg is teszi érte amit kell. Te meg csak siránkozol. Aki siránkozik az jobb ha abbahagyja. Aki pedig tűri a dolgot az valójában szimplán megszerette.

Lehet nehéz és néha szenvedés, de sokkal jobb érzés úgy lefeküdni, hogy igen te ma tettél az életedért és nem csak ültél.

2014. jan. 11. 15:49
 35/72 anonim ***** válasza:

Na b... meg próbálj meg terhesség után lefogyni és legyen ugyanolyan feszes a tested, mint előtte, utána írogass ilyeneket, hogy egy lánynak semmi fenntartani azt, ahogy kinéz.

Te hol élsz? Nem láttál még rossz alakú, elhízott lányokat. Egy lánynak is annyit kell tennie, mint egy férfinak.

Ha te ennyire utálsz konditerembe menni és nem élvezed az eredményét, akkor tök felesleges járnod.

Szegény nőknek meg az olyan pasik miatt kell szenvedniük, mint te! :)

2014. jan. 11. 15:51
 36/72 anonim ***** válasza:

Szerintem több kommentelő ne húzza fel magát rajta már... :D Elég provokatív a kérdező, és fura hogy ennyire bizonygatja hogy joga van nyalogatnia a sebeit.

(Remélem felhúztalak egy kicsit, szép napot! ;))

37/72 A kérdező kommentje:
de baz, én nem tudok ugy elmenni a dolog mellett, hogy én nekem ki kell dolgozni a belemet olyan nökért, akik meg semmit nem csinálnak csak élik a tündérmesés kis életüket!
 38/72 A kérdező kommentje:
mert ha azt látnám, hogy a csajok is éjjel nappal güriznek, akkor azt mondom igen, akkor én is csinálom, mert égne a pofám, hogy ök megteszik én meg nem...de nem ez a helyzet, hanem az, hogy a csajok csak tajtékoznak mint a hiénák, ha nem repül a szájukba a sült galamb (azaz a jópasi)
2014. jan. 11. 15:53
 39/72 anonim ***** válasza:
100%

30-as vagyok

kihagytam, amit itt már írnak, hogy igen: nem eszetlenül kell össze-vissza súlyokat emelgetni, hanem eleinte edzővel, aki megtanít rá, és arra is, hogy mit kell enned a fejlődéshez.

ami még baromság: "melyik lány lenne képes akkora súlyt emelgetni, mint egy férfi..." gondolkodj már! egy férfi átlagban 1,5-szeer olyan nehéz, mint egy nő, és nagyobb tömegű az izomzata, mivel férfi! ez biológia. ahogyan egyébként az is, hogy a nőknek az életfolyamataikhoz (és ide tartozik a menzesz, szülés stb.) kell bizonyos testzsírszázalék. sőt, aki állandóan fogyózik annak nem lesz melle, aztán meg mondhatod, hogy köszi, nem kell, nincs melle.

szóval, ha edzeni akarsz, ésszel és ne hülyeséggel meg nyavalygással.

ja, és még annyit, hogy nem tudom mi a a bajod, én akkor érzem magam rosszul, ha edzés után nincs izomlázam. marha felemelő érzés.

2014. jan. 11. 15:54
 40/72 anonim ***** válasza:
Nem! Nem a csajok miatt kondizok, hanem magam miatt!
2014. jan. 11. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!