Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amikor kondiba küszködsz,...

Amikor kondiba küszködsz, akkor nem gondolsz bele, hogy eközben a csajok, akiknek tetszeni fogsz sportos testtel, nem csinálnak nagyjából semmit?

Figyelt kérdés
Nem kicsit igazságtalan, hogy még az igénytelen zsiros, csufi csajok is lehetnek izmos srácokkal? Te meg küszködsz, fájsz, hogy olyan csajoknak kelljél, akik meg az idő alatt, mig te szenvedsz, addig nem csinálnak semmi összemérhetően nagy munkát önmagukon?
2014. jan. 11. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:

És az a lány, aki jár kondiba, gondoljon az igénytelen pasikra? :S Nem értem az összefüggést.

Egyébként egy nőnek nagyon sok mindent kell tennie, akkor is, ha az alakjával nincs gond, pl. szőrtelenítés, pedikűr, manikűr, hajápolás, bőrápolás. Egy férfinál ezek nem vesznek igénybe annyi időt.

2014. jan. 11. 15:36
 12/72 A kérdező kommentje:
most nehogy már a kozmetikázást méregesd össze azzal, hogy több tiz kilót emelgetsz!!!!!!!!
2014. jan. 11. 15:37
 13/72 anonim ***** válasza:
Én is nagyon alulról kezdtem, és nem is olyan jó a fejlődés, mint kéne, de nem adom fel. De ez az én dolgom. te feladhatod nyugodtan, csak ne ideologizáld meg. Neked ez nem megy, ennyi. Ha meg még jó csajod se lesz vele, akkor meg pláne minek, nemdebár?
 14/72 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg a menstruáció, a terhesség, a szülés, a szülés utáni macerák, a klimax.

Jajj-jajj mindjárt megsajnállak te szegény kisfiú! :)

15/72 A kérdező kommentje:
hát nagyjából ja
 16/72 A kérdező kommentje:
a msntruáló nök boxzsákként használják az embereket, és mindenkivel hárpiáskodhatnak. Mintha komolyan csak ezért lennénk....de ha én azt mondanám munkába, hogy bocs, de izomlázam van, és emiatt vagyok feszült, akkor tuti kirugnának.
2014. jan. 11. 15:38
 17/72 A kérdező kommentje:
szülés? Jaj a mai lányok aztán nagyon akarnak szülni....
2014. jan. 11. 15:39
 18/72 anonim ***** válasza:

Én is járok konditerembe, sokkal "kellemesebb" mint egy fájdalmas menstruáció vagy mint egész nap magassarkúban tipegni.

Nem azért nincs barátnőd, mert nem vagy elég izmos, hanem mert ilyen hülyén gondolkodsz.

2014. jan. 11. 15:39
 19/72 A kérdező kommentje:
pfffffff.jó. oké. magyarázd bele. Nyilván te is azt mondanád egy fiunak, ha nem elég szexi, hogy "nincs meg a szikra"
2014. jan. 11. 15:40
 20/72 A kérdező kommentje:
meg te lány vagy, nem igazán emelgetsz fekve 60-80 kilókat.
2014. jan. 11. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!