Lányok, titeket mennyire visel meg a visszautasítás?
Mennyiben volt részetek?
Sosem tagadtam, hogy tele van ócska r.ibancokkal a világ, sőt, még azt sem, hogy még a nem ribik között is van számtalan ostoba nő, aki idiótáktól várja a szeretetet vagy a megbecsülést, aztán meg pofára esik. Még azt sem tagadom, hogy a tisztességes férfiak sokszor hátrányt élveznek. Azt viszont tagadom, hogy minden nő olyan lenne, valamint azt is tagadom, hogy a nők között több lenne a hulladék mint a férfiak között. Az emberek nagy része hulladék, nem tudom, hogy miért kell csak az egyik nemre mutogatni, szánalmas viselkedésnek tartom.
2013. nov. 27. 13:43
42/53 A kérdező kommentje:
nem is mondtam, h minden nő hulladék.
43/53 anonim válasza:
Rosszul nekem egyszer egy lány nagyon csúnyán nézet ,amikor mondam neki ,hogy szerintem nem illünk össze,amikor ott hagytam be is mutatott ! :DD a kis cs+csskája !! :D
Mondjuk egy hülye rib"nc volt ,aki minden srácnak udvarolt,meg nekem is ,szóval jól esett kib§aszni egy ilyen kis r'banccal ! :))
2014. jan. 31. 13:01
44/53 anonim válasza:
Engem nagyon megviselt, évek óta történt de még most is rossz érzés fog el. Nem én kezdeményeztem, vagyis adtam a jeleket, de soha nem kezdeményezek. Megbeszéltük a randit és nem jött el, soha még pasi nem alázott meg ennyire. Be kell látnom rossz emberismerő voltam.
2014. febr. 1. 09:18
Kérdező: A mi családunkban volt egy ilyen eset. Hiába rágtuk át újra és újra a témát a rokonnal, hogy az a nő nem tesz jót neki, csak ki akarja használni, nem és nem, mi voltunk a hazug manipulatív k*csögök. Hát ráb*szott, jól kihasználták anyagilag. Mert ez a nő kellett neki, pedig lett volna normális jelentkező is, aki nem csak a pénzére utazott volna. Szóval ennyit arról, hogy kit lehet kihasználni és kit nem.
2014. febr. 26. 08:36
Ja, és engem is utasítottak már el egy csomószor, de inkább haragszok a másik félre, minthogy magamat öljem azzal, hogy jajj, miért nem voltam elég jó neki?!
2014. febr. 26. 08:38
47/53 A kérdező kommentje:
és az jobb ha haragszol a másikra? (ez valahol az önmagunkkal való szembenézés hiánya is)
Nálam életemben két lány kezdeményezett, kedvesen, de visszautasítottam őket, szinte ugyanúgy reagáltak, mint én, amikor egy csaj elküldött. Nekik is ugyanolyan szarul esik mint neked. De általában a férfiak kezdeményeznek, és ezzel nincs semmi baj.
Egyébként meg nézz körül, csomó lányt találhatnál, de ahogy írták előttem is, nem kellenek neked a hibáik miatt.
Ahogy meg a válaszaidat olvastam, szerintem egy savanyú pöts vagy nulla lazasággal, aki egy fórumon siránkozik.
21/f
2014. febr. 26. 09:35
De ha nem kapok értelmes indoklást, vagy csak egyszerűen annyi az indok, hogy nem jövök be neki és kész, akkor mi a lóf*sszal nézzek szembe?
2014. febr. 26. 14:49
50/53 A kérdező kommentje:
pl. azzal, h változtatnod kell valamin/valamiken.
Kapcsolódó kérdések: