Nagyon elrontottam?
Figyelt kérdés
17/L Az egyik fiúhaverom (aki már 1000 éve az) megcsókolt, és azt akarta, h legyek a barátnője. Én idióta meg nemet mondtam neki, mert nem tudok a pasim ként tekinteni rá... Ez egy hónapja volt. Most a haveromnak pedig van egy cicababa barátnője... Egyik nap láttam őket csókolózni, és tök ideges lettem...:// Most már szívesen lennék a barátnője, de már ugye van neki. Mit csináljak??? Csak féltékenységből van ezzel a lánnyal?? Tudom eléggé "filmes" a sztori, de légyszi segítsetek :///2013. okt. 3. 18:49
1/8 anonim válasza:
Hát ezen hogy segítsünk?
Ha megírod szivesen segítek. ;)
2/8 anonim válasza:
Ez normális, hidd el abban a pillanatban hogy esély lenne rá hogy összejöjj vele már nem érdekelne. Tiltott gyümölcs mindig édesebb.
3/8 A kérdező kommentje:
azt hogy mit csináljak. Hogy most inkább semmit, vagy lógjak vele. Hogyan kell ilyenre reagálni?
2013. okt. 3. 18:52
4/8 A kérdező kommentje:
pl már próbáltam bocsánatot kérni, de nem is hallgatott meg. Már annak is örülnék, ha újra csak haverok lennénk... :((
2013. okt. 3. 18:53
5/8 anonim válasza:
nem kell neked, mert ha kellet volna ott lett volna a lehetőség.Most meg csak azért hiszed,hogy szereted mert félsz,h elveszíted. TAPASZTALAT
6/8 anonim válasza:
Csatlakozom az 5. hozzászólóhoz. Én is így voltam a legjobb fiúbarátommal...
7/8 A kérdező kommentje:
és azért még haverok lehetünk újra? elég ha türelmes leszek? vagy többször próbáljak bocsánatot kérni?
2013. okt. 3. 19:30
8/8 anonim válasza:
Hja, ha az cicababa, akkor neked semmi esélyed nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!