Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elrontottam mindent? :c

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam mindent? :c

Figyelt kérdés

2011- Pár éve én és a legjobb-barátnőm megismerkedtünk egy sráccal. Bejelöltük facebookon.. barátnőm odáig volt a fiúért, én viszont úgy voltam vele h helyes de engem nem érdekelt, ezért segítek hogy a barátnőm összejöhessen vele. Beszéltünk a fiúval facebookon is és velem nagyon édes volt azt is mondta h jó csaj vagyok, barátnőmmel pedig eléggé közömbös volt.. A srác valami oknál fogva(nem tudom hogy miért, ezt nem mondta el egyik se) törölte az ismerősei közül a barátnőmet.. én utána még beszéltem párszor a fiúval.. de barátnőm megkért h 'szakítsam meg vele én is a kapcsolatot'. töröljem a fiút az ismerőseim közül, mert ez nagyon szarul esik neki. MEGTETTEM:c mert ő VOLT a legjobb-barátnőm és nem akartam fájdalmat okozni ezzel neki.

2013- 2év után újra láttam a srácot, egy suliba járunk.. nem bírom elfelejteni.Mindig néz, múltkor előre engedett a buszon.. de viszont még nem beszéltünk,félek h ezért egy idiótának tart amiért töröltem:cc

AKAROM EZT A FIÚT!!

2013. okt. 3. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerezd meg! Nagyon bonyolult...
2013. okt. 3. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Még mindig ugyanaz a legjobb barátnőd? Mert ha nem akkor semmi akadálya,menj és köszönj te a srácnak,elvégre ismered,és szerintem neked kell megtenni az első lépést,hiszen te törölted őt.Ha még mindig megvan a barátnő,akkor meséld el neki,h itt van az a srác,és neked nagyon bejön. Amennyiben igaz barátnő,megérti,különben is két év után már megemészthette a dolgot.
2013. okt. 3. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
a lánnyal már 1éve nem beszélek, külön suliba járunk megváltoztunk nagyon:c igazából beszélnék én a sráccal, de nagyon félek h ezek után mit gondolhat rólam.
2013. okt. 3. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha néz, akkor tetszel neki! Nincs semmi baj... a történeted pedig teljesen érthető... ha arra kerül sor, akkor elmondhatod neki ezt is! :)

KEZDEMÉNYEZZ! :)

2013. okt. 3. 17:01
 5/7 A kérdező kommentje:
és vajon mi lenne ha bejelölném?? barátnőim győzködnek h jelöljem be újra,de nem akarok hülyét csinálni magamból..:c
2013. okt. 4. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor vagy hülye, ha akarod őt, és nem teszel érte semmit!
2013. okt. 6. 11:06
 7/7 A kérdező kommentje:
tudomtudom:) tenni fogok:$
2013. okt. 6. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!