Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Elrontottam volna mindent? :S
Első: Köszönöm! Természetesen nem sértést írtam, csak annyit, hogy azért mentem el egy helyre, mert ő is ott volt. Nem tudom, ettől miért ilyedt meg annyira. És tuti nem csak flörtölt, mert meg is csókolt, de még ajánlatot is tett, nem egyszer...
Utolsó: Az, hogy sokat ittam még nem jelenti, hogy öntudatlan állapotban voltam, sőt egyáltalán nem voltam berúgva, csak jó kedvem volt és őszinteségi rohamom.. Az pedig, hogy kiadtam magam, nem azt jelenti - ahogyan írtam is -, hogy kitálaltam neki az érzelmi világom, csak éppen tettem egy őszinte megjegyzést. De nem magyarázkodok, gondolj amit akarsz, úgy sem ismersz, ezért nem a te véleményedre fogok adni, a nőiességemet illetően. Az ismerőseim szerint ugyanis nagyon nőies vagyok, mindenki büszke rám és dícsér, de még ismeretlenek is sokszor bókolnak. Szóval erről ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!