Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Elrontottam volna mindent? :S

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki régóta tetszik, én is neki. Akár hányszor találkoztunk eddig (nem olyan sokszor, kb 4-5ször), mindig udvarolt. Az egyik nap viszont sokat ittam, ezért írtam neki egy sms-t amiben kicsit kiadtam magam, hogy mit szeretnék tőle (nem szószerint írtam le, de azért kis gondolkodással ki lehetett találni, hogy mire gondoltam). Azóta csak egyszer beszéltünk meg talit, de akkor sem engem hívott vissza telón a részletek miatt, hanem a barátnőmet. Amikor pedig nagynehezen rávette barátnőm, hogy eljöjjön, hulla részeg volt és olyan, mint ha ott sem lettem volna, de még elköszönésnél sem adott puszit. Még aznap hívtam egy nagyon fontos ügyben kétszer is (nem volt köze őhozzá), mind két hívást kinyomta. Tényleg fontos volt, ezért sms-ben elküldtem, de arra sem reagált. Miért lett hírten ennyire bunkó? :S
2010. szept. 23. 07:02
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Mit értesz azon, hogy "kicsit kiadtad magad"? Bunkó, obszcén, sértő dolgokat írtál neki? Mert ha nem, és tényleg tetszettél neki, akkor ezt bátorításnak kellett volna vegye. Sajnos elképzelhető, hogy az "udvarlás" az ő szempontjából csak egy egy kis flörtöt jelentett, és soha nem akart tőled semmit, ezért megriasztotta, hogy te meg igen. Egyszer én is jártam így egy fiú barátommal, elég kínos félreértés lett belőle, de meg tudtuk beszélni, és azóta is (több éve) barátok vagyunk. Ha kinyomja a telefont, meg nem áll szóba veled, akkor viszont sanszos, hogy ez nálatok nem működik. Hagyd a fenébe, nem érdemes ráparázni, inkább keress egy olyat, aki tényleg téged akar.
2010. szept. 23. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Sokat ittál? Meg sms-ben kiadtad magad? Ennyit a nőiességedről.
2010. szept. 23. 08:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: Köszönöm! Természetesen nem sértést írtam, csak annyit, hogy azért mentem el egy helyre, mert ő is ott volt. Nem tudom, ettől miért ilyedt meg annyira. És tuti nem csak flörtölt, mert meg is csókolt, de még ajánlatot is tett, nem egyszer...

Utolsó: Az, hogy sokat ittam még nem jelenti, hogy öntudatlan állapotban voltam, sőt egyáltalán nem voltam berúgva, csak jó kedvem volt és őszinteségi rohamom.. Az pedig, hogy kiadtam magam, nem azt jelenti - ahogyan írtam is -, hogy kitálaltam neki az érzelmi világom, csak éppen tettem egy őszinte megjegyzést. De nem magyarázkodok, gondolj amit akarsz, úgy sem ismersz, ezért nem a te véleményedre fogok adni, a nőiességemet illetően. Az ismerőseim szerint ugyanis nagyon nőies vagyok, mindenki büszke rám és dícsér, de még ismeretlenek is sokszor bókolnak. Szóval erről ennyit..

2010. szept. 23. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szóba sem állnék olyan nővel aki iszik. Undorító ha egy lány részeg.
2010. szept. 23. 11:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem voltam részeg, sosem iszom annyit, mert az szerintem is undorító. De kérek szépen mindenkit, a kérdésre válaszoljon és ne megjegyzéseket tegyen, főleg arra, ami nem igaz! Köszönöm.
2010. szept. 23. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác is így gondolja hogy nem jó ha egy lány iszik még ha csak jó kedvből is lehet neki ez nem tetszik még ha nem voltál részeg akkor is..De az is lehet hogy más tetszik neki de nem akarja közölni mert annyira nem mély a kapcsolatotok de én azért rákérdeznék hogy mi a baja ez a legtisztább vagy utalj rá ha akar tőled valamit akkor mindenképp reagál ....sok szerencsét!:)
2010. szept. 26. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a piás dolgot, ő hívott meg és csak egy sört ittam.. Ha meg más tetszik neki, miért rám hajtott? Az jutott még eszembe, hogy azért lett bunkó, amiért nem hagytam, hogy közeledjen felém és úgy látszik utána már az sms sem segített. Minden esetre köszi a válaszokat!
2010. szept. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!