Mit jelent az, hogyha egy lány kategorikusan elutasít egy fiút, de tudja, hogy a fiú szerelmes belé, majd 3 hónapnyi teljes adásszünet után a lány privát chat-en felköszönti a fiút?
Hát... udvarias. Tudod vannak azok a személyek, akik mindenkit felköszöntenek, csak hogy mutassák: én is itt vagyok áám!
És igen, lehet az is, amit az előző mondott! Unatkozik, és most gyorsan keres valakit, aki majd megint növeli az egóját. Basszus attól, hogy szimpatikus vagy neki, még mindig nem kell, hogy össze akarjon jönni veled! Tudod, a kedvelésnek rengeteg fokozata van! Szerintem keress más lányt, aki elsőre értékel!
Sajnos nem jelent semmit azon kívül, hogy fel akart köszönteni. Még véletlenül se éld bele magad semmibe, és ne kezdj fantáziálni, mert fájni fog megint. Köszönd meg, és térjetek vissza az adásszünethez. Ez a legjobb, amit tehetsz sajnos.
Egy sorstársad.
Azt, hogy nem bunkó.
Ha nem köszöntött volna fel, szarul esett volna, nem?
akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!