Bejövök egy csomó lnáynak, de a fiúk jobban vonzanak. Szerintetek mit csináljak?
Nap,mint nap szembesülök Vele,hogy fájdalmat okozok Nekik,pedig nagyon kedvesek és aranyosak,de a fiúk jobban tetszenek. Pár barátom,barátnőm tudja,hogy mi a helyzet. Szerintetek megmondjam Nekik,hogy feleslegesen próbálkoznak? :/
Előre is köszönöm az értelmes/haszons válaszokat!
Szia.
Tehát a saját nemedhez vonzódsz...ezzel nincs semmi gond, és hidd el elképesztő barátságot fogsz tudni ezekkel a csajokkal kialakítani, ha "időben" jeleket adsz arra, hogy nem érdekelnek.
Nekem nagyon sok olyan fiú barátom van, akik szintén a saját nemükhöz vonzódnak, 1-2 nél csalódott voltam, mert már odáig lettem értük, de többséggel megmaradt a nagyon jó viszony... nem kell egyből azzal kezdeni, hogy te a fiúkat szereted, egyszerűen legyél kedves, és alakíts velük barátságot, de a közeledésüket ne fogadd, hanem adj jeleket már az elejétől...pl nem forgolodsz csajok után a jelenlétükben, de egy egy pasi után igen, persze nem kell bohócot csinálni magadból, egy csajnak ha tetszel, már az első alkalommal észre veszi, és max rákérdez....
Köszönöm a válaszod! :)
Szerinem a külsőmön látszik,hogy a fiúk IS vonzanak(sőt,jobban,mint a lányok). Rengeteg barátnőm van,Ők szinte mind tudják,néztek egy nagyot,de azóta talán még közelebb kerültünk Egymáshoz. ^^
Állítólag nagyon jó egy lánynak ha egy sráccal lehet elemezni a fiúkat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!