Bejövök egy csomó lnáynak, de a fiúk jobban vonzanak. Szerintetek mit csináljak?
Nap,mint nap szembesülök Vele,hogy fájdalmat okozok Nekik,pedig nagyon kedvesek és aranyosak,de a fiúk jobban tetszenek. Pár barátom,barátnőm tudja,hogy mi a helyzet. Szerintetek megmondjam Nekik,hogy feleslegesen próbálkoznak? :/
Előre is köszönöm az értelmes/haszons válaszokat!
Azért kellesz a nőknek mert neked ők nem kellenek. Ennyi a titok nyitja.
Nyilván csináld azt amit jónak látsz. Lolomgswagyolo.
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de csak válaszolok.
A biszexuális férfiaknál a nemek közti preferencia változik, adott időközönként. Például én többnyire kiegyensúlyozott vagyok, mind lányok mind fiúk bejönnek. Viszont vannak ciklusok, mikor az egyik nemhez jobban, a másikhoz kevésbé vonzódom. Mint ha egy két karú mérleg nyelveit mozgatnád. Ezek hossza és milyensége egyénfüggő, de biztos lehetsz benne, hogy lesznek ilyen időszakok neked is.
Köszönm szépen! :)
Tapasztalom,most éppen egy lányért teperek,és nagyon úgy fest,hogy össze is fog jönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!