Miért itt akar ismerkedni egy csomó pasi?
mik azok a bizonyos okok?
amúgy akarsz ismerkedni?
Te az életben is ilyen misz uborka vagy?:DD
Engem sosem érdekelt ki mit akar, de hogy erről még egy kérdést is kiirni, hááát:DD
Az a baj hogy nem egy két privi hanem napi szinten van hogy én is kb 10-t kapok.
Amúgy meg azért ismerkednek itt, mert vagy d_gni akarnak, vagy annyira szerencsétlenek, hogy az életben nem mernem odamenni egy lányhoz sem és ha kikosarazzák őket, akkor szerintük a női nem: egy gusztustalan, semmirekellő, sok, teljesíthetetlen elvárással rendelkező egyén lesz. Hisz abba senki nem gondol bele, hogy lehet valamit ő rontott el, rossz típusú lánnyal kezdett, illetve nem éppen úgy viselkedett ahogyan kellene.
pontosan kettő kattintás akár egyben kitörölni az összeset. de azt is be tudod állítani, hogy ne kaphass levelet senkitől. csak jó tanács. :)
én amúgy több lánnyal is megismerkedtem innen, szóval ezért írogatnak. mert működik. :)
Get Hyper !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!