Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért itt akar ismerkedni egy...

Miért itt akar ismerkedni egy csomó pasi?

Figyelt kérdés
Már vagy a milliomodik privátot kaptam, hogy "Szia! Akarsz ismerkedni? Hány éves vagy? Hol laksz?" Bocsi, de iszonyú irritáló... Utána meg még ők sértődnek meg, ha elmondod, hogy bizonyos okok miatt nem szeretnél itt ismerkedni... -_-

#ismerkedés #máshol!
2013. aug. 23. 13:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ki a fa*zom akarna veled ismerkedni, miért pont veled? :D
2013. aug. 23. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
mert olyan gyökerek az életben, már megbocsássatok de így van. minden lányra ráírnak kb. és csodálkoznak ha választ sem kapnak. kinek kéne egy ilyen pasi?!
2013. aug. 23. 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Látom neked jó dolgod van, meg úgy alapból szinte minden csajnak jó, mert csak a sült galambot kell várni. Nektek csak válogatni kell a jelentkezők közül. Mi meg próbálkozunk ahol csak tudunk, miért baj ez??? Nehezedre esik visszaírni, hogy: "bocs, de nem szeretnék itt ismerkedni." ??? Én úgy vagyok vele, hogy meg kell ragadni minden lehetőséget. Ha nem vevő rá az illető, akkor legalább közölje velem, mert sokan válaszra se méltatnak.
2013. aug. 23. 14:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Engem például nem zavar ,hogy sokan utt steretnek ismerkedni, én is szoktam itt,az amikor mondjuk azzal keresnek fel,hoy etyepetyéznék e vele vagy megnézem e a farkincáját...na az zavar, viszont ha egy kedves fiatal ember ír rám ismerkedési céllal és szimpatikus a stílusa akkor az nem zaar mert egy nagyon jó barátság is szövődhet belőle:)
2013. aug. 23. 14:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia! Akarsz ismerkedni?
2013. aug. 23. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
#13 a legtöbb lány egyáltalán nem vár semmilyen sültgalambot innen, maximum a reménytelen, az életben minimális figyelmet sem kapó lányok. ebben a kategóriában javarészt aberrált haszonleső (szex) senkik erőltetik magukat minden lányra, hátha valami jut nekik is az életben. ezt persze lehet kendőzni mindenfélével, de a lényeg ugyanaz. én sem válogatok a napi 10 privátból, mert ezek az emberek nagyrészt annyira igénytelenek az ismerkedésben hogy szinte elősegítik, hogy a lányok ne érezzék magukat rosszul se, ha nem írnak vissza.
2013. aug. 23. 14:40
 17/23 anonim ***** válasza:
kockák vagyunk tudod? :D
2013. aug. 23. 14:43
 18/23 anonim ***** válasza:
16-os Akkor már megint a sok népművészeti cserépedény miatt nincs itt semmiből semmi. Kint az életben, elhagyva a virtuális valóságot, meg inkább a nagypofájúak vannak előnyben... Nehéz ez az élet...
2013. aug. 23. 14:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Ma voltam kint a városban, elmondanám, hogy kb minden csaj foglalt. Kb. 30-ból összejött három az már sok. Ne tudjátok meg mennyi időbe sé energiába van a csajozás kinti változata, ehhez képest a netes maga a kényelem és nem is fáradsz tőle halálra ki. De csajoknak tényleg könnyű, semmit sem kell csinálnotok, úgyis próbálkoznak nálatok fiúk. Egyszer szeretném megélni, hogy a lányoknál egy fiú sem próbálkozzon és ők kelljen, hogy teperjenek a fiúkért, akkor megértenék, hogy ez mekkora munka és milyen nehéz dolog. Egyből tisztelnétek a férfi nemet és nem bunkóznátok vagy nevetnétek ki őket! Ja, d eeszélhetek, akinek fel kéne fogni úgysem fogja fel sajnos.
2013. aug. 23. 22:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha irritál,minek olvasod el?Tiltsd le.Miért amúgy akkora bombázó vagy hogy itt mindenki téged akar?Mert akkor randizhatnánk.:)
2013. szept. 10. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!