Hogyan találjak olyan pasit aki elhívna étterembe? Esetleg van itt valaki ilyen? (18/l)
Sajnos én is voltam így és vagyok is sokszor. Baromi szar éhezni.csak az a baj a pasik mindig mást is akarnának. Aztán egy idő után baromira unjak hogy csak kaja és más semmi. Remélem sikerül talalnod pasikat akik elvisznek a trőfeába és jól teleeszed magad. Én ilyenkor nagyon boldog tudok lenni mikor elvisz valaki a trófeába vagy aréna vip mozi vagy egyéb éttermek.
A válaszíró 36%-ban hasznos válaszokat ad.
# 47/53 Időpont 11-01 22:34 Privát üzenet
Na hallod én is pont így vagyok vele... engem is elhívhatna valaki kajálni. :D 18/L Bp nem olyan csinos de Neked megpróbálok tetszeni. :P
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 48/53 Időpont ma 22:50
Kiszámolom ezt nektek férfi oldalról:
Egy barátnő több évig havi 10-20 ezer forint "költségel jár" (+ő is költ rám). Ezért cserébe figyel rám, van szex, szeret.
Egy nő havonta 20-30 ezer forintból már nem hal éhen. Pusztán racionális oldalról nézve olcsóbb barátnőt szerezni és többet ad, mint havi 20-30 ezret költeni egy nő étkeztetésére az asztaltársaságáért cserébe.
Ez hol jó a meghívónak? Sehol.
még mindig éhezek és egyedül vagyok :(
lakóhelyet is keresek.
Istenem kérdező omfg.
Nem találtál munkát semmi jót?
Valld már be magadnak, hogy egy lustak**rva vagy akinek
kellene egy olyan csávó aki eltartja.
Nem lehetsz olyan szegény ha 18 évesen a szüleidtől külön élsz.
Milyen dolog kihasználni az embereket?Ja és sztem senki sem hülye én ha valaki ilyesmivel próbálkozna 5 perc alatt rájönnék .
Ja és gondolj arra is ,hogy amíg valakivel találkozol aki tudja, hogy ilyen dolgaid vannak jó megismerkedtek meg stb egy hét múlva meg ez a kérdés már a facebook faladon lesz és biztos lesz pár top comment.
Istenem kérdező omfg.
Nem találtál munkát semmi jót? (A munkának nem jónak kell lennie.)
Valld már be magadnak, hogy egy lustak**rva vagy akinek
kellene egy olyan csávó aki eltartja.
Nem lehetsz olyan szegény ha 18 évesen a szüleidtől külön élsz.
Milyen dolog kihasználni az embereket?Ja és sztem senki sem hülye én ha valaki ilyesmivel próbálkozna 5 perc alatt rájönnék .
Ja és gondolj arra is ,hogy amíg valakivel találkozol aki tudja, hogy ilyen dolgaid vannak jó megismerkedtek meg stb egy hét múlva meg ez a kérdés már a facebook faladon lesz és biztos lesz pár top comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!