Hogyan találjak megfelelő bnőt?
Figyelt kérdés
17/F vagyok, próbálok csajozni, de valahogy sosem fele meg akit találok, nagyon fontos nekem hogy érdekelje a gasztronómia, meg hogy értelmes lány legyen, legyenek célja, tudja mit akar a világtól, legyenek álmai, de csak olyanokat találok akik az ilyen kérdésekre annyit mondanak: ,, nem tudom" sajnos akármilyen szép a lány már nem tud tetszeni,ha semmi elképzelése a jövőjére. Szerintetek velem van a gond? Vagy ezekkel a korombéli lányokkal? Értelmes válaszokat várok, köszkösz2013. aug. 11. 21:26
1/3 anonim válasza:
Èrdekelje a gasztronómia? 15-17éves lányokat még annyira ez nem köti le.Esetleg ismerkedj Iskola bálokon vendéglátói sulikban.Gondolom ott találsz olyat aki érdekel hisz azt is tanulják.Plussz ne csak a külSőt hanem a belsőt is nézd.
2/3 anonim válasza:
igen..ha az a feltétel hogy érdekelje a gasztronòmia akkor keresd az olyan sulikban, meg hát a 15 èv körüli lányok többségben még nem tudják eldönteni hogy mitakarnak..de nem is kell mert van még idejük:) ettől függetlenül mondjuk én 16 vagyok ès pontosan tudom mitakarok:) de az most mindegy:)
3/3 A kérdező kommentje:
Ebben az a vicc, hogy vendéglátóba járok, és nem érdekli őket , csak járnak mert vhova kell, másrészt nekem nem fontos h fiatalabb legyen.
2013. aug. 12. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!