Hogy találjak neki megfelelő gazdát? Tudnátok segíteni?
Van/volt(?) egy kutyánk, most másfél éves labrador keverék. 8 hetesen fogadtuk örökbe menhelyről. Rettenetesen szeretem és büszke vagyok rá. Sajnos el kellett őt egy időre vinnünk rokonokhoz ezért: ( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3567636-mi-to..
Iszonyatosan tanulékony, örökmozgó, játékos, jó kereső kutya. Rengeteget foglalkoztam vele magát úton és kutyaiskolában is. Az alap engedelmességet tudja, bármilyen tárgy nevét megtanulja, megkeresi, odahozza, rengeteg lehetőség lenne benne. Bármit meg tud tanulni, fantasztikusan kommunikál az emberrel. Ezért van óriási lelkiismeret furdalásom. Megszületett azóta a kisbabánk, most 3 hónapos, viszont egy nagyon kicsi lakásba kellett költöznünk. Egyszerűen semmilyen körülmény nincs arra, hogy visszahozzuk. Neki és nekünk sem lenne jó. Azon a helyen viszont már nem maradhat tovább, ráadásul ott sem foglalkoznak vele semmit. Még akár munkakutya is lehetne, és úgy vagyok vele, hogy a legjobbat szeretném neki megtalálni. Olyan gazdát, aki tudna vele annyit és úgy foglalkozni, ahogy azt ő igényli és ki lehetne használni a képességeit! Sajnos én ezt most nem tudom neki garantálni, a párom meg nem támogatja, hogy visszajöjjön ebbe a kicsi lakásba a baba mellé, mert megbolondul, ha nincs szellemileg és fizikailag rendesen megmozgatva.
Hogy találjak egy ilyen gazdát? esetleg itt nincs valaki? Vagy ismerős? Kérlek segítsetek! Nagyon bánt ez az egész, és iszonyatosan szeretem őt. De úgy néz ki, hogy nincs más út...nem szeretném, ha elkallódna. Tényleg fantasztikus kiskutya!
Náluk érdeklődj, mit ajánlanak.
Őket ajánlom.:) Csak jókat hallottam róluk.
Sajnálom, hogy meg kell válnotok tőle.
Off: Képet mutatsz róla? bocsi, csak még nem láttam dobi labrador keveréket és nagyon érdekel. Fúr a kíváncsiság.
Gratulálok a babához! és persze sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. Esetleg megkérdezheted Őket:
(igaz ők pont menhelyes állatkáknak keresnek gazdikat, de hátha tudnak valakit, aki ilyen kutyusra vágyna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!