Hogyan találjak olyan pasit aki elhívna étterembe? Esetleg van itt valaki ilyen? (18/l)
na ettél már valamit?
-ettem, csináltam egy nagy tányér tésztát így üresen, meg tettem rá sót hogy legyen valami íze, de a végére már hányingerem volt. legközelebb inkább zsömlét veszek, egy ideje már azon élek.
Szüleid nincsenek?
-vannak, de tőlük külön élek, és nem igazán tudnak támogatni anyagilag
Család valaki?
-a családomban nincs senki, akinél szívesen laknék/akiket szeretek a családból ott nem férnék el, és szintén nehéz helyzetben vannak anyagilag
Nem dolgozol?
-keresek munkát, de eddig nem találtam semmi jót.
kérdezték többen üzenetben, hogy komoly-e a kérdés:
-igen, tényleg komoly.
Küldesz képet magadról?
Segíthetnék neked.
a kérdés meg úgy jött, hogy múltkor odajött hozzám valami külföldi az utcán beszélgetni, aztán elhívott kajálni. nem tetszett, de baromi éhes voltam, persze hogy nem tudtam nemet mondani. kajáltunk, már rég óta nem laktam olyan jól, próbált elérhetőséget kérni, mivel nem tetszett nem kapott, mondtam neki hogy túl idős, elköszöntünk és ennyi volt. én úgy láttam jól érezte magát még ha nem is lett semmi, beszélgethetett egy csinos lánnyal (ha nem azzal kezdi hogy elhív, 100%hogy szóba se álltam volna vele), én meg végre ettem egy jót.
Csak azért nem fogok sétálgatni hogy hátha elhív valaki, de nem tudom hogy találnék valakit aki meghív legalább valami hamburgerre, vagy bármire.
18 éves, csinos lány vagy ezek szerint, akik halálosan komolyan tette ki ezt a kérdést kétségbeesésében, mert éhes, és szegény. Oké, tegyük fel, tényleg. Egyedül élsz, de nincs munkád, és senki sincs aki segíthet, ezért gondoltad, ez a legjobb fórum erre, elvégre a kérdés maga annyira figyelemfelkeltő, hogy a férfiak (és nők) zöme is reagál is erre.
Van neted, tehát valahogy csak fizetgetened kell a rezsidet, ha önállóan élsz, hiszen a legkisebb lakáshoz is van pár sárga csekk. Akkor azért nem eszel, hogy arra jusson?
Jártam már jó pár mekiben és nem volt olyan, hogy ne lett volna kitéve, hogy :munkaerőt keresünk. Nem ismerlek, nem akarok gúnyt űzni esetleges kínodból, de nem gondolkodtál még azon, hogy ha más megoldás nincs, akkor elmenj ilyen helyre melózni? Ott spec. kaja is van...szóval nekem nem áll össze még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!