Hogyan találjak olyan lányt végre, aki nem csak a képem alapján tart helyesnek, hanem élőben is bejövök neki?
Akkor ne a külsőd alapján próbálj kitűnni,és ne mutogasd a képet a neten,kérj egy igazi randit,ott rendesen tudtok beszélgetni.Próbálj meg az eszeddel kitűnni,legyél kedves,figyelmes,bókolj a lánynak.A külső nem minden.Viszont hagyd otthon eszt a macsó dumát hogy"persze meghálálnám az ágyban"
17/L
Véleményem szerint nem csak a külső a fontos! :)
A képed beállított,nem spontán, és élőben nincs ps! Ha ezek jellemzőek rád,akkor ne csodálkozz,hogy élőben nem tartanak helyesnek. ";) Viszont,ha ez nincs,akkor nem tudom.
Amúgy hány éves vagy?
17/L
Egyet értek az előttem szólókkal, annyit tennék hozzá, hogy én már megfigyeltem, hogy aki képen szép/jól néz ki, az előben nem annyira, és fordítva. Az meg szubjektív hogy ki szép/jól néz ki, de attól még az elmélet ugyanúgy működhet, hogy élőben fordítva.
A változatosság kedvéért: 17/l
Írj ki olyan kérdést, amiben megjelölöd a városodat.
Amúgy meg ismerkedj élőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!