Van valami bizonyíték rá, hogy a KÜLSŐ szépség valóban relatív?
Vagy ez is csak egyike álságos világunk hazugságainak? Jó nézni, ahogy a csúnyákat 100-ból 100 nő kikosarazza, a kevésbé csúnyáknak összejön 100-ból 10-20 a jóképűeknek vagy gazdagoknak legalább a fele aki meg mindkettő egy személyben azoknak 100-ból 90.
És persze ezek jönnek a nagy életigazságokkal, hogy nem kaphatsz meg mindent. Mert nekik feszt abból a maradék 10-ből fog valamelyik kelleni, akik a pénz és a jóképűség ellenére is elhajtják.
Jókat elröhögök ezt olvasva,akik próbálnak értelmesen érvelni majd pár ilyen kérdés után rájönnek h felesleges erőlködniük,mert a túloldal nem képes megérteni a dolgokat,én is rájőttem. Tehát:
kérdező teljesen igazad van,jól látod a dolgokat! (mikor jön a köv.kérdésed?)
Értő olvasás nem nagyon megy. Olvassátok el újra a kérdést: Van valami bizonyíték rá, hogy a KÜLSŐ szépség valóban relatív?
Nagyon kevesektől kaptam normális választ. A társaság egyik fele elkezdett lélekbúvárt játszani a másik fele pedig a pesszimizmusát öntötte ki.
Válaszokat vártam a kérdésre. Vagyis BIZONYÍTÉKOT! Valaki be tudja nekem bizonyítani? Igen? Hajrá!
Nem két oldalas lélekbúvár maszlagot kértem, ami jól megmagyarázza, hogy a személyiségemmel van a probléma, pedig nem.
Ha erre lennék kíváncsi, akkor úgy kérdeztem volna, hogy "Szerintetek tényleg nagyon csúnya vagyok, amit a lányok 100%-a mond rám, vagy a személyiségemmel van a probléma?"
De nem ezt kérdeztem, hanem azt, ami a kérdés címében olvasható.
írták h pl.űlj le egy padra,akárhová és nézelődj...tuti látsz ilyet.
Neked az volt a normális válasz amiben téged erősítettek meg. Ezek után...
"De nem ezt kérdeztem, hanem azt, ami a kérdés címében olvasható."
Kaptál egy csomó választ példák formájában, de egyiket sem fogadtad el, mondván a példában szereplő ember fiatalabb, több pénze van, meg mit tudom én. Neked van egy rögeszméd, amibe teljesen elsüllyedtél, és a válaszokat nem is vagy hajlandó végiggondolni. Pedig alapvetően érdemes lenne a csajok helyébe beleképzelned magad és kapnál válaszokat. De ha nem, hát nem...
"Pedig alapvetően érdemes lenne a csajok helyébe beleképzelned magad és kapnál válaszokat. De ha nem, hát nem..."
Rendszeresen beleképzelem magam. Mazochisták. A jóképű herceg kell nekik. Ha véletlenül esélyt adnak rondának, ahogy a 74%-os is írta, akkor az jól kib*szik velük és utána már csak azért is a jóképűekre fognak hajtani.
Annak esélye, hogy én legyek az, akinek esélyt adnak és én azok közé a ritka kivételek közé tartozom, aki nem fog kib*szni velük nagyon kevés. Igen, így valóban lehet barátnőm.
De ez nem változtat azon, amit írtam. A jóképű és mellette pénzes pasit 100-ból 10 utasítja vissza, a simán pénzeset és simán jóképűt 50, az átlagosakat 80-90 visszautasítja, aki pedig csúnya és pénze sincs azt mindenki visszautasítja.
Ha eleget próbálkozik talán 1000-ből 1 lesz, aki elfogadja és el is fog jutni vele a csókig és a szexig és fel is vállalja majd őt a barátnői előtt.
Úgyhogy sokkal nehezebb a csúnyáknak. Még akkor is, ha pénzük van, mert akkor is csak a pénzhajhász csajok fognak tapadni. De azok is inkább a kevésbé csúnyától a jóképűig fognak válogatni a gazdagok között.
Szóval ami tény az tény: a szépség NEM relatív.
Az egyéni ízlés ami relatív. Van, akinek a szőkék tetszenek, van akinek a barnák, van akinek Brad Pitt vagy akinek George Clooney, van akinek Ian Somerhalder, van akinek ő is túl alacsony, van akinek viszont Al Pacino is elég magas.
Így működik az ízlések és pofonok és a mindenkinek más a szép.
Ahogy leírta valaki itt is a topicban, de ettől még Quasimodo nem lesz szép senkinek. Ismétlem: SENKINEK!!!
De Dagobert bácsi sem! Ő viszont legalább gazdag, emiatt a pénzhajhász libáknál terem neki babér. De közülük is csak azoknál, akiknek nem jutott sem jóképű, sem átlagos, sem kevésbé csúnya.
Az élet így működik! Ezt viszont senki nem fogja bevallani! Senki! Mert ez senkinek nem érdeke. A remény hal meg utoljára, tartja a mondás. Miért lenne bárkinek érdeke az ember élete vége előtt megölni tehát a reményt?
azt a kettébaszott qurva életbe,ez a szöveg már fizikailag fáj!
Miért nem reagálok rá érdemben? Pl.dragonball srác már párszor megtette,de csak falrahányt borsó.
Fején találtad a szöget, utolsó! Mindenre tudni vélem a választ egészen addig, amíg be nem bizonyítja valaki az ellenkezőjét.
A szópárbajnak semmi értelme nincs bizonyíték nélkül. Ha én azt mondom, hogy a fű zöld, de rajtam kívül 10-en azt, hogy a fű piros, akkor nem a mennyiségi vélemény fogja eldönteni az igazságot, hanem a tények.
Ha mutat nekem valaki a 10-ből piros füvet, akkor elhiszem. De ha ilyenkor mindenki lehülyéz és visszahőköl akkor uram bocsá', de az lesz a véleményem, hogy egyszerű nagyszájú önjelölt okosok vagytok, mint a kártyavető sorselemző boszorkány a tévében.
Én képviselem az igazságot, ti pedig a többségi véleményt. De sajnos a többségi véleményt megette a fene, ha nincs rá bizonyíték.
Régen a vallás volt a többségi vélemény. Menny és pokol. Ha ellent mertél mondani, megégettek. Miért? Mert nem tudták neked bebizonyítani, hogy igazuk van. Nem volt rá bizonyítékuk és emiatt kezdtek el személyeskedni, hogy te milyen hülye vagy.
Nem veszitek tényleg észre, hogy ti vagytok, akik személyeskedtek, mert nektek fogytak el az érveitek?
Mikor a bizonyításra kerülne a sor, mindenki visszahőköl. Ti vagytok a szánalmasak, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!