Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valami bizonyíték rá,...

Van valami bizonyíték rá, hogy a KÜLSŐ szépség valóban relatív?

Figyelt kérdés

Vagy ez is csak egyike álságos világunk hazugságainak? Jó nézni, ahogy a csúnyákat 100-ból 100 nő kikosarazza, a kevésbé csúnyáknak összejön 100-ból 10-20 a jóképűeknek vagy gazdagoknak legalább a fele aki meg mindkettő egy személyben azoknak 100-ból 90.

És persze ezek jönnek a nagy életigazságokkal, hogy nem kaphatsz meg mindent. Mert nekik feszt abból a maradék 10-ből fog valamelyik kelleni, akik a pénz és a jóképűség ellenére is elhajtják.

2013. szept. 2. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/146 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdéseknél, kérdezőknél sose értettem valamit. Az keserít el, hogy ordít rólad, hogy Te nem tanácsot szeretnél, nem is beszélgetni, nem is egy érdekes vitát akarsz folytatni, hanem egész egyszerűen MÉRGEZNI. Ki akarod írni magadból a hülyeségedet, hogy még több emberbe beleplántáld a baromságot. Na ez a szánalmas. Ezért kerülnek a nők. Semmi köze a rondaságodhoz, vagy bármihez. Iszonyatosan korlátolt vagy, és nem vagy hajlandó elfogadni, hogy nem a világ összes nőjében van a hiba, hanem benned. Találj ki még egy két ilyen hülye tévképzetet, azt nyugtasd magad, és fröcsögj a nőkre.
2013. szept. 3. 14:07
 32/146 anonim ***** válasza:
100%

"Vagyis aki kellően intelligens, azzal akár alkalmi kapcsolatban is benne vagy és lefekszel? "

Na most tisztázzuk már, mi a cél! Párt akarsz magadnak, vagy pusztán csak sok p1nát betömni? Persze, azt fogod mondani, neked már mindegy, de ha valaki az egyikkel érvel, akkor te a másikkal támadsz vissza és fordítva.

"Ha ÖNMAGAMÉRT tenné ezt, akkor igen. "

Pedig nem. Ebből a helyzetből te ezt gondolod, de akkor maradnál ugyanilyen pesszimista, negatív, önmarcangoló szerencsétlen, de cserébe elmondhatod, hogy nem vagy szűz.

"És mégis milyen magasnak kell lennie annak az ördögnek? "

Pontosan erről beszéltem. Mindig van kifogás. Persze erre is tudnék egy rakás cimborámat hozni, akik totál alacsonyak, mégis sikeresek a nőknél. Az első sztorimban emlegetett nem jóképű gyerek sem több 170-175-nél. De persze mindegy, mert az teljesen más eset...

"Én is az voltam. "

Nem azt mondtam, hogy kedvesnek tartottak! Olvasd el még egyszer, mit írtam!

"Ők járnak végül a legjobban, mert mire megállapodnak már túl vannak több száz kalandon utána pedig elkapja őket valami olyan nő, aki elég elszánt hozzá, hogy bármennyire is tuskó a srác, megtartsa foggal-körömmel. "

Ez egy akkora ökörség, hogy kommentálni is nehezemre esik! Ráadásul nem is lenne értelme elmagyaráznom, mert gondolkodás helyett úgyis erre is csak legyintenél valamit, hogy az tök más.

"Olyan felszínes értékek alapján kell ítélnem, mint a külső. Mert ránézésre nem látom senkinek a belső értékeit."

Magyarul pontosan olyan vagy, mint a téged kikosarazó csajok?

"Ha meg egy átlagos lányhoz megyek oda, akkor meg ő érzi azt, hogy miért nem a legszebbtől haladok a legcsúnyábbig lépcsőzetesen."

Ez most megint honnan szedted? Nem is értem, miről beszélsz!

"Evolúciós ösztön, hogy a kudarc negatív érzéseket vált ki az emberből, a siker pedig pozitív érzéseket. Ha nem így lenne, akkor belegyalogoltunk volna az első bozóttűzbe, hiába éget, egyre csak növelte volna a magabiztosságunkat és végül kipusztulunk. "

Érdemes volna ezt végiggondolnod még egyszer, mert most akkora baromságot írtál - már bocs -, hogy a fejemet fogom (komolyan). A példát teljes mértékben ökörség: ha megéget a tűz, annak mi köze a kudarchoz vagy sikerhez? Ha az ősemberes, evolúciós kontextusnál akarunk maradni, akkor a jó példa úgy néz ki, hogy elindul a tapasztalatlan vadász mamutra vadászni. Nem tudja, mit csináljon, ezért a mamut elmenekül, és még meg is sebesíti a vadászt. Ekkor a jó vadász megtanulja, hogy többet nem megy ilyen közel a mamuthoz és újra nekifut, és addig próbálkozik, míg sikerül. A rossz vadász megrémül, elmegy az önbizalma, megtörik és rettegni fog a mamuttól. Ha újra próbálkozik, remegő kézzel teszi, ezért újra nem fog sikerülni. Ez a kudarcélmény újra nyomot hagy benne és a következő alkalommal már eleve úgy megy oda, hogy úgysem sikerülhet. Ezután majd szépen elkezd keseregni, hogy túlságosan gyenge és béna megfogni egy mamutot, pedig valójában önmagát bénítja folyamatosan. Ekkor észreveszi azokat a vadászokat, akik ekkor sikerrel ejtik el a mamutokat, ettől összeomlik, elkönyveli, hogy ő egy selejt. Pedig ő is tudna mamutot ölni, csak éppen a saját lelkébe döfi a dárdát folyton a mamut teste helyett.

"Nem kevés tapasztalat van a hátam mögött és tudom, hogy min kéne változtatnom."

Nem, nem tudod! Ami még rosszabb, hogy belátni sem vagy hajlandó!

"Adsz pénzt, amiből átműttetem a pofámat? Magas akkor sem leszek, de már sokkal előrébb leszek. Ha valami jó autóra is adsz pénzt, akkor még sokkal előrébb leszek. "

Nem, nem adok, és nem is leszel vele előrébb, mert a jellemed attól még ugyanilyen marad. Lehet, hogy a csajok szóba állnak veled, de akkor majd arra fogod a kudarcaidat, hogy elment a pénzed a műtétre, és nem maradt a kocsira.

"Elnézést kérek, ha szerinted 26 éves full tapasztalatlan ember és 18 évesen csajozni kezdő, vagy 22 évesen szüzességét elvesztő és szintén csajozni kezdő ismerőseid között ne lenne különbség."

1: van különbség. És? Én arról próbálok neked itt reménytelenül pofázni, hogy nem a hasonlóságokat keresed, nem a számodra hasznos dolgokat, hanem azt, hogy mivel lehet elutasítani a tanácsot. Esélyt sem hagysz arra, hogy reményt öntsünk beléd, mert te panaszkodni akarsz.

2: egyszerűen reménytelen vagy, mert annyira elsüllyedtél a sirámaidban, hogy észre sem veszed, hogy irreleváns, amit írsz. Aki 18 évesen kezd csajozni, az szerinted több tapasztalattal indul? Nem. Aki 22 évesen veszíti el a szüzességét, az ugye fika, mert nem 26, mint te. De ha 25 évesen veszítette volna el, akkor is fika lenne, mert te már 26 vagy. Gondolom, a gondolkodásod totál más volt 22 évesen, akkor még magabiztos, életvidám, talpraesett, céltudatos fickó voltál, jó szöveggel, nyitott mindenkire. Egészen biztos, igen, én elhiszem...

Belegondoltál már, miért jártatom én itt a pofámat neked? Belegondoltál már, hogy nem ellened vagyok, hanem SEGÍTENI akarok, amit te bírálatnak veszel folyton és minden mondatomat cáfolni igyekszel? Gyakorlatilag te magad akarsz saját kezűleg meggyőzni engem arról, hogy az életed reménytelen! Soha, de SOHA nem tudnám így élni az életem!

Amikor úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó valamiben, amiben jó akarok lenni, akkor mindig rögeszmésen fejlődni akartam, ezért figyeltem azokat, akiknek jobban megy, meghallgattam minden tanácsot. Te nem így teszel, te semmilyen tanácsot nem hallgatsz meg, csak minden tanácsra rámarsz, hogy az hülyeség. Na most akkor tereljük már kicsit a racionalitás mezejére a dolgokat: azt mondod, tapasztalatlan vagyok, én pedig hozzád képest nyilván tapasztalt. Jártam is a cipődben, egy nő nevelt fel egyedül, és egy nővel élek párkapcsolatban 10 éve, ráadásul rengeteg embert figyeltem meg, mennyiféle stratégia is létezik a csajozásra. Hát kérlek: ne te akarj már engem meggyőzni, hogyan működnek a nők! A szűzen akarsz meghalni, akkor 100%-os munkát végzel, nem kell változtatnod semmit, de akkor ne mondd azt, hogy nem! Ne fogd az arcodra, a pénzedre, a magasságodra! Ne akard úgy beállítani a dolgokat, mintha esélytelen lennél, mert én TUDOM, hogy nem vagy az, csak valamiért te nem vagy ezt hajlandó belátni, és még azt is bírálatnak veszed, ha azt mondom, menni fog az, csak ezen-azon változtass. Aztajóeget, de felb**tam magam...

2013. szept. 3. 14:19
 33/146 anonim ***** válasza:
*azt mondod, tapasztalatlan VAGY - bocs, elírtam
2013. szept. 3. 14:23
 34/146 hunbula ***** válasza:
Csak a #32-vel tudok egyet érteni. Falra borsó, le borsó. Annyi jó tanácsot írtunk már annyi jó szándékkal, de mindegyikre csak haraggal és duzzogva válaszolsz. Ha így viselkedsz a való életben is, ez az oka a sikertelenségednek, nem a vélt vagy valós csúnyaságod. Lehet, hogy huszonhat éves vagy, de ez így borzasztóan éretlen viselkedés. Nem hogy nem fogadod meg a tanácsokat, még csak végiggondolni sem akarod, annyira elutasítóan viselkedsz. Nem csoda, hogy egyre rosszabbul érzed magad, mert ezzel a módszerrel a saját egyéniségedet, közérzetedet rombolod. Csak egy picit próbálj nyitni, elfogadni hogy igen, másnak is vannak sérelmei, és azzal együtt is megy tovább, teszi a dolgát. Nem vagy különleges azért, mert problémád van. Ezer más ember van hasonlóval, és aközött, hogy túl tudsz-e lépni ezen vagy sem, pusztán a hozzáállásod dönt. Ha most elkezdtél valami frappáns kontrázáson, kifogáson gondolkodni, akkor rossz hírem van: továbbra is a rossz irányban haladsz.
2013. szept. 3. 14:32
 35/146 A kérdező kommentje:

31-es, nem akarok én senkit mérgezni. Az internet névtelenségében mindenki úgy osztja az észt, ahogy akarja. Én tapasztalatból beszélek. Arra senki nem hajlandó, hogy élőben segítsen az embernek egyenesbe jönni. Az interneten mindenki k*b*szott okos, de amikor arra kerül a sor, hogy itt van ez a kis csúfság, valaki bizonyítsa már be neki, hogy a világ nem úgy működik, ahogy ő tapasztalja, na azt már a szakember sem vállalja... Mert nem tudja.

32-es, "de ha valaki az egyikkel érvel, akkor te a másikkal támadsz vissza és fordítva."

Nem támadtam vissza, csak kérdeztem.

"Ebből a helyzetből te ezt gondolod, de akkor maradnál ugyanilyen pesszimista, negatív, önmarcangoló szerencsétlen, de cserébe elmondhatod, hogy nem vagy szűz."

Te biztos jobban tudod ezt így ismeretlenül, mint én magamról. Ha lenne olyan ember, aki egy ennyire belsőséges viszonyt kezd velem KÉNYSZER NÉLKÜL, akkor biztos lennék benne, hogy legalább egy ember létezik a világon, aki szerint nem vagyok undorító.

"Magyarul pontosan olyan vagy, mint a téged kikosarazó csajok?"

Ha olyan lennék, akkor nem adnék esélyt a többieknek. De én még néha oda is megyek hozzájuk.

"Ez most megint honnan szedted? Nem is értem, miről beszélsz!"

Hogy az átlagos lány szétnéz, látja, hogy a 100 méteres körzetében van legalább egy plázacica aki SZERINTE szebb tőle és fancsali képpel kiakad, hogy én biztos csak b*szni akarok és azt hiszem, hogy egy HOZZÁM HASONLÓNAK több esélye van egy csúnyább lánynál mint annál a plázacicánál.

"Pedig ő is tudna mamutot ölni, csak éppen a saját lelkébe döfi a dárdát folyton a mamut teste helyett."

Erre mondtam, hogy amíg az életben nem ismeri egymást két ember, addig mindig csak a saját tapasztalatainkból tudunk meríteni.

"Aki 18 évesen kezd csajozni, az szerinted több tapasztalattal indul?"

Nem, de 18 évesen is a SAJÁT KOROSZTÁLYÁBAN próbálkozik és a 18 éves lányok még elnézőbbek, így rajtuk keresztül csiszolhatja a tudását. Velem szemben pedig már 8 év előnye van 26 éves korára.

Én meg 26 évesen kikkel próbálkozzak? Középiskolák környékén, hátha pedofilnak néznek? Mert náluk talán még van esélyem, minél idősebb a lány, annál nagyobbak az elvárásai a korábbi rossz tapasztalatok miatt.

"Belegondoltál már, miért jártatom én itt a pofámat neked?"

A negatív válaszolókat lepontozzák, a pozitívakat felpontozzák. Itt is ugyanaz van, mint az életben. Ha valaki pozitív, mert jó dolgok történtek vele, akkor az még magas százalékot is kap, aki meg negatív, MERT MINDENKI BELERÚGOTT azt még az ág is húzza.

"Te nem így teszel, te semmilyen tanácsot nem hallgatsz meg, csak minden tanácsra rámarsz, hogy az hülyeség."

Tudod mi minden vágyam? Fussunk össze, adsz egy fülest meg egy rejtett kamerát én magabiztos kisugárzással elkezdek csajozni és te majd akkorát koppansz amikor meglátod, hogy elküldenek a lányok sorra.

34-es, nem válaszoltál a kérdésemre. Milyen magasnak kell lennie az ördögnek?

2013. szept. 3. 15:14
 36/146 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekek, hagyjátok békén! Reménytelen eset, egy másodpercet nem érdemel az időtökből! Úgysem érdekli, amit mondanak neki.
2013. szept. 3. 15:39
 37/146 anonim ***** válasza:
83%

" de amikor arra kerül a sor, hogy itt van ez a kis csúfság, valaki bizonyítsa már be neki, hogy a világ nem úgy működik, ahogy ő tapasztalja"

Hol élsz te? Mégis miért akarnám neked bizonyítani, ha nem is akarod látni? Akkor dagonyázz tovább a sárban, engem nem érdekel. Csepp sajnálatot nem érdemelsz.

"Hogy az átlagos lány szétnéz, látja, hogy a 100 méteres körzetében van legalább egy plázacica aki SZERINTE szebb tőle és fancsali képpel kiakad, hogy én biztos csak b*szni akarok és azt hiszem, hogy egy HOZZÁM HASONLÓNAK több esélye van egy csúnyább lánynál mint annál a plázacicánál. "

Ezen felröhögtem. Ilyeneket kitalálni már-már mesterség.

"Én meg 26 évesen kikkel próbálkozzak? "

SENKINÉL! Nagyon szépen kérlek erre...

"Milyen magasnak kell lennie az ördögnek?"

:DDDD Legalább 180, mert tele van a hócipőm a Napóleon szindrómás vagy épp a hozzád hasonló siránkozó nyomikkal. Tessék. Ezt akartad hallani nem? Úgyis minden más hazugság, szóval edd meg ezt, és légy elégedett! :)

2013. szept. 3. 15:45
 38/146 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgyse fogják megérteni, milyen alacsony és ronda férfiként csajozni, amíg nem tapasztalták meg. Bár azért szét lehet nézni a világban, hány alacsony és ronda embernek van nője. Én egyet se láttam még.
2013. szept. 3. 15:50
 39/146 anonim ***** válasza:
51%

utolsónál a pont! annak jó aki még idejében rájön arra hogy ha csúnya és alacsony akkor elmegy valami jó egyetemre és lesz jól fizető állása és akkor 25-30 éves korára minden tinipunci odáig lesz érte.

aki a csúnyasága és alacsonysága mellett még csóró is az eláshatja magát és jobban jár ha prostizik. ha még arra sincsen pénze akkor meg ki a villamos elé és agyő nyomorúságos élet! ez van....

2013. szept. 3. 15:57
 40/146 anonim ***** válasza:
94%

Na, a még egy lúzer. Hülyítsétek egymást, másra úgyse vagytok jók:D

Kiírtál egy kérdést, amire írtunk példákat (én a haveromat a lófejű nőkkel). Persze aztán ennek is az lett a vége, hogy Te fröcsögsz, és sajnálod magad. Valahogy minden kérdés ide lyukad ki.

2013. szept. 3. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!