Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valami bizonyíték rá,...

Van valami bizonyíték rá, hogy a KÜLSŐ szépség valóban relatív?

Figyelt kérdés

Vagy ez is csak egyike álságos világunk hazugságainak? Jó nézni, ahogy a csúnyákat 100-ból 100 nő kikosarazza, a kevésbé csúnyáknak összejön 100-ból 10-20 a jóképűeknek vagy gazdagoknak legalább a fele aki meg mindkettő egy személyben azoknak 100-ból 90.

És persze ezek jönnek a nagy életigazságokkal, hogy nem kaphatsz meg mindent. Mert nekik feszt abból a maradék 10-ből fog valamelyik kelleni, akik a pénz és a jóképűség ellenére is elhajtják.

2013. szept. 2. 13:28
 91/146 anonim ***** válasza:
Megálló. Te a szexért jársz valakivel? És háborogsz, hogy a nők milyen gonoszak, meg felszínesek? :D Az amúgy nem zavar, hogy ebben a részemről vitában, részedről fröcsögésben csak olyanok értettek egyet veled, akiknek közük nem volt még nőkhöz?
2013. szept. 7. 15:24
 92/146 anonim ***** válasza:

#88 Használt ruha a magunkfajta törpék számára eleve kilőve, mivel ezek főleg angol meg holland eredetűek, ott pedig nincsenek ilyen alacsony emberek, így ilyen pici ruhák se. Mondjuk nem mintha bármit is segítene rajtunk.

Miért, milyen magas vagy?

2013. szept. 7. 15:25
 93/146 A kérdező kommentje:

Azért mert fontos a szex és minél előbb meg akarom kapni még miért zárná ki a tartós kapcsolatot is akár? És igen, irigy vagyok azokra, akik majdnem minden nőt azonnal megkaphatnak. Még a "rendes lányokat" is.

Te is nagyon tapasztalt lehetsz, ha 6 lánnyal még nem is feküdtél le, akivel randiztál. Mennyi lánnyal közösültél vaginálisan vagy legalább orálisan összesen életed során és hány éves is vagy? A prosti nem számít, azt vond le, ha volt.

2013. szept. 7. 15:38
 94/146 anonim ***** válasza:

És azon nem gondolkodtál, hogy hatból hatszor nem akartam (akartunk) folytatást? Szánalom, hogy szerinted a pina irányít mindent. Azért mégiscsak kiderült, hogy a gondolkodásmódoddal van a hiba, nem a külsőddel.

Másik kérdésedre diplomatikus válasz: Épp eléggel. Csak a randi célja, hogy megismerjük egymást, nem a pina.

2013. szept. 7. 18:26
 95/146 anonim ***** válasza:

"Az amúgy nem zavar, hogy ebben a részemről vitában, részedről fröcsögésben csak olyanok értettek egyet veled, akiknek közük nem volt még nőkhöz?"

Én is egyetértek a kérdezővel, pedig volt már közöm nőkhöz, még ha nem is sokhoz.

"Miért, milyen magas vagy?"

170 cm

2013. szept. 7. 18:28
 96/146 anonim ***** válasza:
170 cm-el nem találsz használtruhát? Itt vesztette el a komolyságát a dolog.
2013. szept. 7. 18:32
 97/146 anonim ***** válasza:
Pontosítok, gyerekruhát azért találok :)
2013. szept. 7. 18:34
 98/146 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert én is 170 vagyok, és rengeteget találtam.
2013. szept. 7. 19:22
 99/146 anonim ***** válasza:
Lehet h felétek vannak kisebbek is, én még sose találtam a méretemben használt ruhát.
2013. szept. 7. 19:48
 100/146 A kérdező kommentje:

"Azért mégiscsak kiderült, hogy a gondolkodásmódoddal van a hiba, nem a külsőddel."

Értsd már meg, hogy el sem jutok a gondolkodásmódig, mert az első körben ki vagyok ütve a KÜLSŐM MIATT!!! Ha eljutok a második körig, akkor meg amiatt, mert nincs pénzem, nem vagyok gazdag.

Ti egyébként ebben lelitek örömötöket, hogy beletörlitek a lábatokat a földön fekvő emberekbe? Lehet kezdeni bizonyítani, hogy nem kell SEM jóképűség, SEM pénz a csajozáshoz.

Megmondjam mik vagytok? Gonosz, kárörvendő emberek! Majd én is jól bemegyek a szerencsejátékosok fórumába és kiröhögöm őket, hogy nekem minden héten ötösöm van a lottón és személyesen is ismerek több embert, akinek ötöse volt a lottón. De be nem bizonyítom, csak élvezem, ahogy néhány ostobább ember majd elkezd irigykedni, hogy akkor van még remény a számára is.

Attól érzitek jól magatokat, hogy a többi embert nem létező tulajdonságokkal és képességekkel ruházzátok fel és talán még ti magatok is elhiszitek. Mert sz*rul érzitek magatokat amiatt, hogy jó génekkel születtetek és esetleg pénzetek is több van és jobb lesz attól a lelketeknek, hogy ezt a saját csodálatos képességeitekre fogjátok.

2013. szept. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!