Van valami bizonyíték rá, hogy a KÜLSŐ szépség valóban relatív?
Vagy ez is csak egyike álságos világunk hazugságainak? Jó nézni, ahogy a csúnyákat 100-ból 100 nő kikosarazza, a kevésbé csúnyáknak összejön 100-ból 10-20 a jóképűeknek vagy gazdagoknak legalább a fele aki meg mindkettő egy személyben azoknak 100-ból 90.
És persze ezek jönnek a nagy életigazságokkal, hogy nem kaphatsz meg mindent. Mert nekik feszt abból a maradék 10-ből fog valamelyik kelleni, akik a pénz és a jóképűség ellenére is elhajtják.
"Most biztos nagyon aljasnak tűnök emiatt, de mindig úgy voltam vele, hogy a diploma és minden más ESZKÖZ, a célom az, hogy a lehető legkevesebb és legkönnyebb munkával, a legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb pénzt keressem. "
Nem aljas, vagy, hanem szimplán sekélyes. Érdektelen, üres, felesleges. Ennyi.
Az összes eddig felmerülő témában ezt mutatod magadról.
Már bátran állítom, hogy 90%-ban a lelki sivárságod miatt nem sikerül értelmes nőt felszedned, kaland meg azért nem jön össze, mert az önbecsülésed láthatóan a béka s*gge alatt van, ami szexuálisan taszító. Mégis ki akarna lefeküdni egy olyannal, akinek láthatóan mindegy már minden, csak végre kinyíljon neki egy lucskos p.ina?
A 85%-os történetei meg haloványan remélem, hogy talán inspirálnak egy kicsit, és elindulsz valamerre.
"Magyarországon 30 fölötti PÁLYAKEZDŐ már nem kell sehova. "
Ez nem igaz! A sokat szidott multicégek világa a sok negatívuma ellenére egy sokkal igazságosabb világ: ott azt nézik, mit tudsz, nem azt, hogy hány éves vagy. Mármint bizonyos határok között persze, de szerintem a harminc-harmincöt nem gáz.
"Az a legnagyobb baj, hogy én meg úgy érzem, hogy a biológiai korom ellenére megrekedtem az önmagam keresésénél. "
Ez teljesen igaz, csak én azt látom - ahogy korábban említettem is -, hogy magyarázatokat keresel, nem megoldást. Persze, értem, hogy nem tudod, merre indulj - teljesen másképp, de hasonló cipőben járok én is - de eddig nem is jó helyen keresgéltél.
"Most biztos nagyon aljasnak tűnök emiatt, de mindig úgy voltam vele, hogy a diploma és minden más ESZKÖZ, a célom az, hogy a lehető legkevesebb és legkönnyebb munkával, a legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb pénzt keressem."
Tökéletesen látod: a diploma egy eszköz. Én nem tartalak aljasnak, csak anyagiasnak és üresnek, de utóbbiban nem vagyok biztos. A hiba az anyagiasságodban az, hogy eddig azt kerested, hogyan tudnál úgy pénzt keresni, hogy ne kelljen érte tenned semmit. Ilyen pénzkereset nincs, bármennyire is hirdetik sok helyen.
"Ez az egyetlen olyan vágy él bennem, ami már régóta nagyon erős."
Ez a vágy bennem is él, mert ez teremtené meg nekem a szabadságot, hogy azt tegyem, amit akarok. Ezzel nincs semmi gond, de én az ehhez vezető utat keresem.
"Egyetértek azzal, amit mondtál, nem tudom elégszer ismételni magam. Csak én nem vagyok képes rá, mert én egész életemben mindenben a könnyebb utat választottam."
Most akkor állj szépen a tükör elé, és javítsd ki magad: egész EDDIGI életedben! Eljött a változás ideje.
Ja, és a reál készségeiddel kapcsolatban ismét megemlíteném a diszlexiás lány haveromat!
Sajnos nagyon beleültél a negatív önbizalmi spirálba. Ha félsz nekivágni a feladatoknak, és az első kudarc után feladod, akkor sohasem lesz sikerélményed. Az önbizalom viszont a sikerélmények okozata, azoké a sikerélményeké, amit a kihívások leküzdésével szerzel. A kihívások leküzdéséhez viszont önbizalom kell, így az ördögi kör bezárult.
Nincs más teendő, mint ha legközelebb megkívánsz valamit, akkor tudatosan és erőszakosan mondogatod magadnak, hogy márpedig ezt akkor is el fogod érni. Ha megint úrrá lesz rajtad, hogy elkezdj magyarázatokat keresni, akkor - akár szó szerint - keverj le magadnak egy pofont, és mondd, hogy NEM! Ha egyszer csak valami sikerül, akkor az egy kib**ott jó érzés lesz. Minél nehezebben sikerült, annál jobb érzés.
Ekkor rá fogsz csodálkozni: b.meg, megy ez nekem. A következő probléma megoldásánál már több lesz az önbizalmad, mert az előző körben szerzett sikerélmény bátorít, így nőnek az esélyeid. Ha jól csinálod, a spirál szépen megfordul. Ahogy nő az önbizalmad, gyarapodnak a sikerélmények is. Emiatt a kisugárzásod egyre pozitívabb lesz, egyre magabiztosabb leszel és a kedved is egyre jobb lesz. És egy idő után ezt megérzik a csajok is, és egyre közelebb kerülsz a dologhoz, mert egyre inkább elhiszed, hogy ez neked is összejöhet, és bumm, már van is csajod és nem vagy szűz.
"Ez a vágy bennem is él, mert ez teremtené meg nekem a szabadságot, hogy azt tegyem, amit akarok."
Én is így érzek. Ugyanaz lehet a szakmával kapcsolatban is, mint a nőkkel kapcsolatban. Szeretném megőrizni a függetlenségemet, nem akarok kötöttségeket. És valószínűleg ezért hajtok olyan nőkre, akik elhajtanak a külsőm miatt.
Nem akarok azért hazudni, hogy pár hónap múlva szexelhessek egy lánnyal, aki komoly kapcsolatra vágyik, miközben én nem tudok elköteleződni, nem tudok szerelmet érezni, az a célom, hogy jókat szexeljek. Nem vagyok önző, a nőt szeretném elsősorban kielégíteni, de megrémiszt az, hogy összeköltözzek vele, együtt éljünk és ne kelljen kompromisszumokat kötnöm. Egész életemben erre vágytam, nem akarok csöbörből vödörbe esni csak azért, hogy valakinek igaz szerelmet hazudjak, akit nem a külsőm vonz és még csak nem is ez a felszínes belsőm, hanem az, amit a belsőmről hazudtam neki.
"Most akkor állj szépen a tükör elé, és javítsd ki magad: egész EDDIGI életedben! Eljött a változás ideje."
Őszintén mondom, már a fél internetet felkutattam, hogy létezik-e valami olyan drog, ami nem teszi tönkre az ember szervezetét és optimizmust lehet vele elérni. Elszánnom sosem nehéz magam, ezért is szólítottam le lányokat. A kitartással vannak problémáim, hogy hosszútávon is kitartson a lelkesedésem.
"Alkalmi feketemunkákból néha van pénzem, amúgy segélyen élek."
Aha. Szóval a cigók mellett ilyenek élnek még a pénzemen. Köszönöm! Mostantól még rosszabb érzés lesz adózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!