Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valami bizonyíték rá,...

Van valami bizonyíték rá, hogy a KÜLSŐ szépség valóban relatív?

Figyelt kérdés

Vagy ez is csak egyike álságos világunk hazugságainak? Jó nézni, ahogy a csúnyákat 100-ból 100 nő kikosarazza, a kevésbé csúnyáknak összejön 100-ból 10-20 a jóképűeknek vagy gazdagoknak legalább a fele aki meg mindkettő egy személyben azoknak 100-ból 90.

És persze ezek jönnek a nagy életigazságokkal, hogy nem kaphatsz meg mindent. Mert nekik feszt abból a maradék 10-ből fog valamelyik kelleni, akik a pénz és a jóképűség ellenére is elhajtják.

2013. szept. 2. 13:28
 111/146 anonim ***** válasza:

"Pontosan ezt teszed te is, amikor kijelented, hogy minden nő felszínes..."

Én nem ránézésre alkotok véleményt, hanem hosszú évek tapasztalatai alapján.

2013. szept. 10. 20:25
 112/146 anonim ***** válasza:
Megint nem érted, minek magyarázom. Másnak meg mások a tapasztalatai, ilyenkor mi van? Csak mondjuk akinek nem ez a tapasztalata, az neked nem számít, mindjárt jössz a szokásos slágerrel, hogy ő biztos gazdag, meg nem ronda, meg mittomén én, milyen hülyeségeket hordanak össze a hozzád hasonlók. Nem akarlak elkeseríteni, de a Te tapasztalataid egy garast nem érnek, pontosan azért, mert mint írtad, fogalmad sincs, hogy működnek a nők, tekintve, hogy mindegyik elhajt téged.
2013. szept. 10. 20:40
 113/146 anonim ***** válasza:
Aki ronda, annak biztos h ugyanilyen tapasztalatai vannak, mint nekem, legfeljebb van olyan, aki túl naiv ahhoz, h ebből levonja a megfelelő következtetéseket. Olyat sosem írtam, h nem tudom, h működnek a nők. Sőt, pont erről beszélek ezer éve: úgy működnek, h ha nem nézel ki elég jól, akkor csinálhatsz bármit, elhajtanak v barátzónába száműznek.
2013. szept. 10. 20:55
 114/146 anonim ***** válasza:
Csak magaddal b@s.z.ol ki, ha ezeket a baromságokat elhiszed. És van olyan, aki ronda, és nem ezek a tapasztalatai. Azokkal mi van?
2013. szept. 10. 21:07
 115/146 anonim ***** válasza:
Olyanról még nem hallottam. És inkább hiszek a saját szememnek, mint olyanoknak, akik még sose próbáltak ronda férfiként csajozni.
2013. szept. 10. 21:10
 116/146 A kérdező kommentje:

"És van olyan, aki ronda, és nem ezek a tapasztalatai. Azokkal mi van?"

Azok nem akarnak személyesen találkozni, ahol bebizonyíthatják, hogy tényleg így van. Vagy gazdagok és azért van így. Vagy naivak és azt hiszik, hogy mert 1 nőt megkaptak HOSSZÚTÁVÚ KAPCSOLATRA, attól még a világ másképp működik.

Nem működik másképp. Mert a mérce az, hogy x ből y nő az mennyi. Ez az egy mérce van, ez alapján lehet mérni azt, hogy TE válaszd ki életed párját is a jövőben, ne pedig ő válasszon ki téged.

Nem mindegy, hogy TE döntöd el több nő közül, hogy kivel akarsz hosszútávon együtt lenni, vagy tepersz-tepersz mire végre nagy nehezen lesz EGY nő, aki majd összejön veled.

2013. szept. 10. 21:11
 117/146 anonim ***** válasza:

A kérdezőhöz szólnék. Illetve kérdeznék tőle valamit.

Szóval te elmondtad magadról, hogy csúnya vagy, ráadásul még "hülye" is, vagyis a szorgalom ellenére nehézségeid voltak a tantárgyak alapműveltségi szintű elsajátításával. Ne szépítsük: állításod szerint BUTA vagy.

Nincs visszataszítóbb egy buta férfinál, nézzen ki akárhogy, vagy legyen akármilyen pénzes.

Azt is hozzátenném, hogy az érzelmi intelligenciád sincs túl magas szinten - és akkor még finoman fogalmaztam.

Szóval, ezek alapján mégis miért kellenél egy értelmes, belevaló, egészséges párkapcsolatra vágyó nőnek?

Nem tudok az egész női nem nevében beszélni, szóval csak a sajátomban fogok.

Pl. én miért állnék le én egy elvileg intelligens, eddig sikeres, állítólag szép nőként veled, mikor létezik olyan fiú, aki okos, kedves, tisztalelkű, motivált, pozitív ember, és emellé az én ízlésem szerint még helyes is?

Komolyan az lenne a kegyetlenség, ha azt javasoljuk, hogy fejlessz magadon, és akkor talán találhatsz nőt magadnak? A büdös életben nem fogsz úgy, ha nem vagy képes kihozni magadból a maximumot, hanem inkább gyártod a kis elméleteidet... Nem a nőket minősíti az, ha csődtömegként nem kellesz nekik, hanem csakis téged.

Fejezd be a kibúvók keresését, és hozd rendbe az életed!

2013. szept. 10. 21:18
 118/146 A kérdező kommentje:

"Ne szépítsük: állításod szerint BUTA vagy."

Köszönöm szépen! Legalább bebizonyítottad, hogy aki nem diplomás és nem járt egyetemre sem az szerinted is egy BUTA ember. Még egyszer köszönöm szépen!

"Nincs visszataszítóbb egy buta férfinál, nézzen ki akárhogy, vagy legyen akármilyen pénzes."

Hát... nekem annyi punci egy életre elegendő lenne, amennyit VALÓBAN buta emberek kapnak meg. Csak egy a sok közül: http://www.youtube.com/watch?v=C9N-U7bXNVw

Úgyhogy ebben is tévedsz.

"Szóval, ezek alapján mégis miért kellenél egy értelmes, belevaló, egészséges párkapcsolatra vágyó nőnek?"

Ki beszélt itt KAPCSOLATRÓL? Én azzal is megelégednék, ha végre egy nő berántana a bokrok közé és szexelne velem. Még a neve vagy a telefonszáma sem érdekel.

"és emellé az én ízlésem szerint még helyes is?"

EMBEREK: ITT A LÉNYEG! Na ezért lenne kegyetlenség.

2013. szept. 10. 21:34
 119/146 anonim ***** válasza:

"Köszönöm szépen! Legalább bebizonyítottad, hogy aki nem diplomás és nem járt egyetemre sem az szerinted is egy BUTA ember. Még egyszer köszönöm szépen!"

Csak bizonyítottad újra, hogy milyen rettenetesen buta vagy, mivel mg szöveget sem tudsz értelmezni. Senki nem mondta, hogy az buta, aki nem jár egyetemre, nincs diplomája.

Volt olyan barátom, akinek nem volt még érettségije sem, nehogy diplomája, mégsem volt buta, de még műveletlen sem.

Te viszont az vagy, mivel te magad mondtad el, hogy még a középiskolás tárgyak is gondot okoztak neked, évet ismételtél, korrep. kellett...stb. Te mondtad ki, hogy nincs jó agyad.

"EMBEREK: ITT A LÉNYEG! Na ezért lenne kegyetlenség."

Akkor szeretnék az egész világtól hivatalosan is elnézést kérni, amiért külsőre is vonzónak találom a barátom! :) Rettenetesen kegyetlen vagyok. :(

2013. szept. 10. 21:39
 120/146 anonim ***** válasza:
Komolyan van olyan, akinek a középiskolás tananyag gondot okoz? Mivel foglalkozol akkor?
2013. szept. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!