PUA baromság ennyire hódít?
Nyugati mintára,és onnan lopva az ötletet,néhány éve hódít az ugynevezett PUA(pick up artist),ami a férfiakat hivatott tanítani,nem i s másra,mint hogyan legyenek nőfalók.
Mikor először hallottam róla nekem is felkeltette a kíváncsiságomat,de drágának találtam az ilyen"képzéseket".
DE már mindenre"megtanítottak" egyes ismerőseim,akik részt vettek ilyen eseményeken.Ez arról szólna,hogy a nők a "rossz"fiukat szeretik és,hogy legyél bunkó,mert attól nedvesedik a bugyi.Ha minden nő ilyen lenne,akkor nekem biztos nem kellenének.Azt hittem mára már lecsendesedik az egész,de csalódnom kellett.Ez azt jelenti,hogy tényleg ilyen hülyék az emberek?!
A csabitas egy jatek... egyesek szamara sport. Es, mint a sportban, lehet edzeni, felkeszülni es edzöket talalni. Mint, ahogyan a sportban, leteznek jo es rossz edzök. Es, tenyleg jo a hasonlat, mert sok mulik az adottsagokon es a mentalitason is. Valamint nagyon fontos, kinek mi a celja. Sikeres csabitassal kezdhetsz egy hosszantarto kapcsolatot vagy egy rövid ejszakat is.
Barataim PUA-nak tartanak, mert nem fekszem le egyedül, amikor ugy akarom. Es mert, habar kifinomultan, de igazi taho tudok lenni en is. Amikor nem kapcsolatban vagyok, ritkasag, hogy nem egyedül hagyok el egy szorakozohelyet, üzletet, kavezot... De sosem oktattam es azon kivül, hogy többe-kevesbe hasznos tanacsokat osztogatok barataimnak (inkabb epitö jellegü, ami amugy is hasznos az eletükre nezve csajozason kivül), nem is foglalkoznek soha a temaval.
De, ha most valaki kinalna egy ilyen lehetöseget, ami biztos es tartos, valamint többet fizet es szorakoztatobb jelenlegi foglalkozasomnal, akkor elgondolkodnek rajta. De esetemben ez nem valoszinü ;)
A kerdesedre valaszolva: Termeszetesen nem minden nö ugyanilyen. De leteznek karaktervonasok, külsö jellemzök, amik kedveltebbek es vonzobbak, mint masok. A "rossz fiu" meg nem az, aki bunko a növel, hanem aki tud ervenyesülni, tudja mit akar es sajat ertekrendjet a szelesen elterjedt velemeny vagy/es törveny föle helyezi. A tarsasagomban egy lany igazi es (megha ideiglenesen is(, de tisztelt es figyelemre melto nönek erezheti magat. Tapasztalataim alapjan ettöl nedvesedik a bugyi.
PS.: priviben csak az erdeklödesemet felkeltö kerdesekre valaszolok.
A pua. hu, Mex és bagázsa és az egész magyar PUA "társadalom" gáz. VISZONT! A PUA önmagában nem kamu, használ is, de csak addig a pontig amíg el nem kezdtek járni. Utánna már nem érvényesek a szabályok. DE addig nagyon is használ. Nem az a lényeg, hogy a pasi felsöbbrendü mint a nö. Pont ellenkezöleg. A csaj szemében(ez a gyönyörü,csinos lányokra vonatkozik, akiket csomószor leszólítanak és unják az "aranyos srácokat") mikor odamész, csak egy vagy a sok közül. De mivel ha indirekten mész oda és nem mutatod, hogy egy hangyafingnyit is érdekel, és tényleg csak az idö érdekel(persze nem), akkor nem lekezelö lesz hanem barátságos. Ha csoportba mész akkor meg egyenesen tudomást sem kell venni róla, és közben cikizni(nem bunkó módon,pl.: Van valami az orrodon, mozog az orrod mikor beszélsz, elkenödött a rúzsod) akkor már nem magasabb rendü lesz hanem alacsonyabb rendü, és azt fogja akarni, hogy rá figyelj) Amikor ez a pillanat eljön, akkor már ráfigyelhetsz és dicsérheted, lehetsz kedves. ekkor egyenértéküek vagytok és ekkor kezdödik a rendes út a kapcsolat felé. Persze ez sokkal komplexebb mint ahogy leírtam, figyelni kell a részletekre, hogy ne cikizzünk tú sokat, mert akkor megbántjuk és még sok minden.
A lényeg a lényeg. A PUA nem bunkó, csak pimasz. Ha túlzásba viszi akkor bunkó lesz. Persze a PUA dolog nem minden lánnyal müködik. Vannak olyanok is akkik kifejezetten a "jó fiúkat" szeretik. De ha nem úgy mész oda, hogy nyomulsz mint állat, akkor nagyobb az esély a sikerre. De így nem lehet kapcsolatot folytatni. Csupán ismerkedni. A legjobb példa Neil Strauss "Style". A könyvét mindenkinek ajánlom, mert megváltozna a véleményük a PUA-król(legalábbis részben) A könyv címe : The Game ( a Játszma). És mégegyszer mondom, a magyar PUA-k idíóta pofátlan, bunkó barmok, akik százezreket kérnek egy nyáritáborért! Aki meg akarná tanulni, vagy csak érdeklödö, annak a Játszmát tanulság gyanánt, és a Mystery Method-ot, avagy a Vénuszi müvészetek kézikönyvét ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!