Ti tényleg hisztek ebben a kasztrendszer maszlagban? Vagy csak szerintem egy értelmetlen baromság?
de itt sztem nem stílusról meg öltözködésről van szó konkrétan, hanem egy egész életvitelről és felfogásról.
Nézd, én magam is megtapasztaltam, hogy egy előkelő budai családnak még csak a közelébe se férkőzhet egy "pesti proli". Először én is nagyképűségnek gondoltam, de aztán személyesen meggyőződtem az ezer és ezer különbségről, és nem tartom csodának, hogy aztán annyira zártak az elitebb körök, hogy teljesen képtelen ötlet oda külsősnek bekerülni. és ez nem annyira öltözködés kérdése, mert nyilván strandpapucsban is ugyanez a helyzet.
Igen sok budai fiatallal (!!!) beszéltem, és milyen érdekes, fiatal koruk ellenére már bennük van, hogy még csak nem is szívesen mennek át a "pesti proli" oldalra, nemhogy ismerkedjenek.
Tehát ha erre gondolsz, akkor bíz van benne sok igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!