PUA baromság ennyire hódít?
Nyugati mintára,és onnan lopva az ötletet,néhány éve hódít az ugynevezett PUA(pick up artist),ami a férfiakat hivatott tanítani,nem i s másra,mint hogyan legyenek nőfalók.
Mikor először hallottam róla nekem is felkeltette a kíváncsiságomat,de drágának találtam az ilyen"képzéseket".
DE már mindenre"megtanítottak" egyes ismerőseim,akik részt vettek ilyen eseményeken.Ez arról szólna,hogy a nők a "rossz"fiukat szeretik és,hogy legyél bunkó,mert attól nedvesedik a bugyi.Ha minden nő ilyen lenne,akkor nekem biztos nem kellenének.Azt hittem mára már lecsendesedik az egész,de csalódnom kellett.Ez azt jelenti,hogy tényleg ilyen hülyék az emberek?!
# 9
Miért kell bárkinek is becsicskulni?
A tévedés ott van,hogy alsóbbrendüség érzés miatt elmegy valaki ilyen képzésre.Ott viszont azt mondják,te legyél felsőbbrendű.De miért kell bárkinek is alsó-vagy felsőbbrendünek lenni.Ti azt hiszitek,hogy csak ez a végletes két lehetőség van?!Na ez a szomorú
Kerdezo, nagyon ugy latom hogy neked nem igazan jott at a pua "eletforma". Nem arrol szol hogy minel bunkobb legyel, hanem hogy minel magabiztosabb. Rengeteg fiu kuszkodik ezzel a problemaval, nem merik leszolitani a lanyokat, kb. teljesen eselytelenek egy parkapcsolatra, ami 20 eves kor kornyeken mar komoly kihatassal van az egesz eletukre.
Az viszont teljesen igaz, hogy azt mar nem tanitjak hogyan viselkedjen az ember egy parkapcsolatban, de eselyuk legalabb van ra h kialakuljon valami.
Biztosan vannak bunko faszok is, de rengeteg depresszios fiatalnak segitett mar ez.
Nem, nem vagyok pua, de korabban erdekelt hogy megis mi ez az egesz. Olvass te is utana kicsit reszletesebben es meglatdod rengeteg eletkeptelen embert rantott mar ki a szarbol a PUA-sag.
13. Azok akiknek ez segített,oda is akartak tartozni. Ha valaki nem akar folyamatosan csajozni,bulizni és nem akar egyéjszakásokat,azoknak a PUA nem segít semmit.
Kérdező - ha csak Magyarországon lenne elterjedt,még OK. A helyzet viszont az,hogy ez a baromság világszerte hódít. Amerikában konkrétan milliós cégek vannak erre kiépítve.
Van egy ismerősöm, aki eljárt ilyen képzésekre meg mostmár ott is tanit.. szerintetek van normális kapcsolata, barátai??? Mit tippeltek?
Nincs...
Pedig nem baromság ez.
Lehet nem is vágyik komoly kapcsolatra,minek is tenné,amikor majszolhatja az életet merőkanállal.
Sok a nyűg vele,a csaj el kezd hízni,nem figyel magára,szexben is ki kell csudázni.
Jó az az egyéjszakás,mellette tudsz a melódra koncentrálni.
az,hogy megtartod a kontrollt és dobsz néhány neget,nem bunkóság.
szerintem ott hibázik az elméleted,hogy azokból indulhatsz ki,akik totál antiszociálisak,szüzek,emberkerülők és így mennek el egy ilyen tanfolyamra nagy reményekkel.
nekik nem lesz megváltás,nekik ez tényleg pénzkidobás.
a pua dolgok azoknak jók,akik alapból csajoznak,dugnak,de finomítani akarják a taktikájukat,felhozni a döcögősebb részeket és javítani a siker arányukat.
ez a tudás meg fent van a neten,nem kerül pénzbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!