PUA baromság ennyire hódít?
Nyugati mintára,és onnan lopva az ötletet,néhány éve hódít az ugynevezett PUA(pick up artist),ami a férfiakat hivatott tanítani,nem i s másra,mint hogyan legyenek nőfalók.
Mikor először hallottam róla nekem is felkeltette a kíváncsiságomat,de drágának találtam az ilyen"képzéseket".
DE már mindenre"megtanítottak" egyes ismerőseim,akik részt vettek ilyen eseményeken.Ez arról szólna,hogy a nők a "rossz"fiukat szeretik és,hogy legyél bunkó,mert attól nedvesedik a bugyi.Ha minden nő ilyen lenne,akkor nekem biztos nem kellenének.Azt hittem mára már lecsendesedik az egész,de csalódnom kellett.Ez azt jelenti,hogy tényleg ilyen hülyék az emberek?!
Bárki, aki egy képzésen vesz részt, ami ilyen témában van, az hülye.
Mert ez pénzért van, nem szívességből...
Arra kérem a hozzászólókat,hogy ne a személyemet célzó,feltételezett dolgokkal támadjanak.
Hanem érveket írjanak a kérdéssel kapcsolatban,ha van.
Pro vagy Contra
"Bárki, aki egy képzésen vesz részt, ami ilyen témában van, az hülye"
Én nem mondanám,hogy hülye,csak kétségbeesett!
És éppen ez van kihasználva.
Nem kell,hogy pénzbe kerüljön ingyen is tanulható.
De érdemesebb,mint nyalni bőnyállal meg becsicskulni egy nőnek,inkább fordítva legyen,hogy a nő csicskuljon be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!