Igaz, amit haverom álllít vagy ez egy nagy baromság?
Figyelt kérdés
A szép, aranyos, bájos, vékony lányok tényleg azért bunkók vagy legalábbis flegmák, lekezelőek, érdektelenek a legtöbb náluk bepróbálkozó fiúval szemben, mert ezzel tesztelik ösztönösen hogy elég alfahím-e a srác, de akkor a csúf lányok miért kedvesek? Hisz minden csajnak az az érdekel ösztönösen, hogy a lehető legnagyob alfahímeket fogják ki, de mégis a nem szép csajok tök rendesek meg szinte maguktól tapadnak a fiúkra. Szóval nem értem én ezt az elmélettet, hogy mégis miért is jó az, ha egy lány bunkó, utálatosan, lenézően viselkedő egy bepróbálkozó sárccal szemben. Én inkább még inkább kerülöm az ilyen lányt, nem hogy hajtanék rá ezek után, pedig valóban tapasztalo, hogy a szép csjaoknál ez valami bevettt szokás, ez a durva viselkedés mód, míg a nem vonzó csajoknál meg a kedvesség, nyitottság inkább ami előfordul, de persze mindkét esetben láttam már keivételt is, én most inkább úgy általában tapasztalható és általam, szeméylesen tapasztal módon beszélek most.2013. júl. 21. 20:13
1/11 Cyklon válasza:
A műveltségi szinttől függ ki milyen :D
2/11 anonim válasza:
Azért mert a nem szép csajoknak muszáj engedniük,hogy megkapjanak egy pasit,mert hozzájuk a kutya se megy oda,ha meg mégis,akkor igyekeznek megszerezni a fiú érdeklődését
3/11 anonim válasza:
Aki 20 közül válogathat, az megengedheti magának, hogy tapló legyen, akár férfiról, akár nőről beszélünk. Akinek alig-alig jut valami, az jobban meggondolja, hogy viselkedik.
4/11 anonim válasza:
oltári nagy baromság amit a haverod állít, de azért megmosolyogtatott ez a kis elmélet :)
17/L
5/11 anonim válasza:
ez az elmélet arra jó h kitöröljük vele
6/11 anonim válasza:
Hogy én mennyit nevetek a pasik elméletein :D Ezeket ugye olyanok írják, akik nem láttak még nőt közelről :D azaz kapcsolatban...
7/11 anonim válasza:
Ez hülyeség. Láttam már nagyon bunkó csúf lányt is. :D
23L
8/11 anonim válasza:
6.os vagyok, megint
Nyilvánvalóan, ha egy pasi vonz akkor én is kimutatom felé stb :)
Ha nem vonz akkor finoman utasítom vissza, ha ezt nem érti megpróbálom újra már kevésbé aranyosan, de ha ekkor is nyomul akkor már egy módszer marad...és persze még én vagyok a ribi ezek után, miközben szépen is a tudtára adtam nem egyszer... -.-ˇˇ
19/L
10/11 anonim válasza:
mert vmelyik csaj többször tesztel, ami kb kiábrándító, még ha át is megyek a tesztjeiken, akkor sem tetszik hogy a lányok nem lehetnek 100%-ig angyalok :((( (szexelő angyalok xd)
De hát ez van. Az élet nem kívánságműsor, vagyis részben igen de csak részben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!