Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz, amit haverom álllít...

Igaz, amit haverom álllít vagy ez egy nagy baromság?

Figyelt kérdés
A szép, aranyos, bájos, vékony lányok tényleg azért bunkók vagy legalábbis flegmák, lekezelőek, érdektelenek a legtöbb náluk bepróbálkozó fiúval szemben, mert ezzel tesztelik ösztönösen hogy elég alfahím-e a srác, de akkor a csúf lányok miért kedvesek? Hisz minden csajnak az az érdekel ösztönösen, hogy a lehető legnagyob alfahímeket fogják ki, de mégis a nem szép csajok tök rendesek meg szinte maguktól tapadnak a fiúkra. Szóval nem értem én ezt az elmélettet, hogy mégis miért is jó az, ha egy lány bunkó, utálatosan, lenézően viselkedő egy bepróbálkozó sárccal szemben. Én inkább még inkább kerülöm az ilyen lányt, nem hogy hajtanék rá ezek után, pedig valóban tapasztalo, hogy a szép csjaoknál ez valami bevettt szokás, ez a durva viselkedés mód, míg a nem vonzó csajoknál meg a kedvesség, nyitottság inkább ami előfordul, de persze mindkét esetben láttam már keivételt is, én most inkább úgy általában tapasztalható és általam, szeméylesen tapasztal módon beszélek most.
2013. júl. 21. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

jaj ez is egy újabb baromság a sok közül, úgy látszik unalmukban már nem tudnak mit kitalálni az emberke.

leginkább ahogy már valaki írta, ha válogathatsz akkor mondjuk úgy hogy vannak bizonyos kiváltságaid, például hogy nyugodtan elküldhet a francba mert jelentéktelen vagy, elmész? és? jön 20 másik, aki akár jobb is lehet nálad.

ez a hatalom meg nagyon jó érzés, csomó lány csak azért jár el bulizni, hogy kéresse magát, de az életbe nem fog veled elmenni, vagy van akinek csak koktél kell, ezért is nem ott kell ismerkedni.

Fel lehet szedni persze ott is, csak na, tehát ilyenek vannak, ehhez nem kell semmi féle hülye teszt elméleteket kitalálni. És nem a kinézettől függ.

2013. júl. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!