Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoztátok rendbe a kapcsolatotokat? Tanácsokra lenne szükségem. Bővebben lent!
Ti hogy hoztátok rendbe a kapcsolatotokat a párotokkal, férjetekkel? Akik hasonló cipőben jártak, válaszoljanak!
A párommal 4 hónapja vagyunk együtt, 3 hónapja együtt is élünk (albérletben). az utóbbi 2 hónapban viszont rengeteg veszekedés volt, leginkább azon vitázunk, hogy alig vannak programjaink, mert ő is dolgozik és én is. 2 hete már hogy minden rendben volt, de tegnap kiborult nálam a bili megint, mert nem dolgozott, és együtt lehettünk volna, mentünk volna valamerre, engem viszont tovább bent tartottak munkába, és kifakadtam, csúnya dolgokat vágtam a fejéhez. Beszéltem neki a szakításról, hogy legyen vége, amit abban a pillanatban megbántam! Amit nagyon sajnálok, és bocsánatot is kértem tőle. Megbeszéltük a dolgot. Tegnap óta nagyon hideg velem, megingott a kapcsolatunk. Nem bújik, nem írt rám neten, tudom, bántja a dolog. De szeretném, ha minden rendben lenne köztünk, félek, hogy a kapcsolatunk végét tapossuk, nem szeretném őt elveszíteni. Mit tehetnék, hogy az érzelmei ugyan olyanok legyenek felém?
Én 19L Ő 25 F
Hát ettől nekem (amúgy nőként) is abszolút elegem lenne. Miért ő a hibás, ha téged nem engednek el? Miért kell az ő fejét letépni ezért? Miért kell egyáltalán ennyire hisztizni? Felnőtt emberek vagytok, dolgoznotok kell. Együtt éltek, találkoztok meló után is. Akkor is elmehettek egyet sétálni, vagy este moziba, esetleg vacsorázni... Ha a munkaidőtök miatt nem, akkor szervezzetek hétvégére programokat.
Most ezek kb olyan szintű viták, mintha 15 évesek lennétek, oldjátok meg értelmes felnőtt emberek módjára!
4 hónapja vagytok csak együtt és már ennyi bajotok van, akkor mi lesz később?
Tanácsokat kértem, ha tudtok olvasni!
Amilyen okosak vagytok, olvassátok már el amit írtam, de tényleg! Nem írtam, hogy nem vagyok hibás sőt... Bocsánatot is kértem jó párszor, jogosan.
De már minden rendben van :) Meg értette a "hisztimet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!