Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoztátok rendbe a kapcsolatotokat? Tanácsokra lenne szükségem. Bővebben lent!
Ti hogy hoztátok rendbe a kapcsolatotokat a párotokkal, férjetekkel? Akik hasonló cipőben jártak, válaszoljanak!
A párommal 4 hónapja vagyunk együtt, 3 hónapja együtt is élünk (albérletben). az utóbbi 2 hónapban viszont rengeteg veszekedés volt, leginkább azon vitázunk, hogy alig vannak programjaink, mert ő is dolgozik és én is. 2 hete már hogy minden rendben volt, de tegnap kiborult nálam a bili megint, mert nem dolgozott, és együtt lehettünk volna, mentünk volna valamerre, engem viszont tovább bent tartottak munkába, és kifakadtam, csúnya dolgokat vágtam a fejéhez. Beszéltem neki a szakításról, hogy legyen vége, amit abban a pillanatban megbántam! Amit nagyon sajnálok, és bocsánatot is kértem tőle. Megbeszéltük a dolgot. Tegnap óta nagyon hideg velem, megingott a kapcsolatunk. Nem bújik, nem írt rám neten, tudom, bántja a dolog. De szeretném, ha minden rendben lenne köztünk, félek, hogy a kapcsolatunk végét tapossuk, nem szeretném őt elveszíteni. Mit tehetnék, hogy az érzelmei ugyan olyanok legyenek felém?
Én 19L Ő 25 F
1. Én veszem a kaját 4 hónapja, én veszem neki az alsógatyákat, a dezodort, és ha munkából késik- én fizetem a taxit neki. Ő nekem még SOHA az ég világon nem vett semmit, több, mint 4 hónapja, kb én pénzelem őt.
2. Mikor össze vesztünk, már többször megvert, úgy, hogy utána 1 hétig ágyban feküdtem a bordáim miatt (kenőcsöt kaptam rá). Persze, ekkor ő is kapott tőlem, nem hagyom magam.
3. Tényleg rengeteget dolgozik, és alig van ideje rám, este hazajön aludni, reggel elmegy- ez megy 6 napig. Szóval nem is beszélgetünk nagyon egymással.
4. 3. hónapnál borult nálam ki a bili, akkor már sokat tűrtem, én is, ő is. Mind a ketten nagyon indulatosak vagyunk, nehéz természetűek. Ekkor mondtam azt neki, hogy lehet hagyni kéne egymást, mert amikor együtt lehetnénk, engem akkor tartanak bent a munkahelyemen. Mondtam, hogy ezt szeretném (persze, csak hirtelen felindulásból).
5. Ez az eset után pár napra rá megbeszéltük a dolgokat, akkor kicsit vissza vett az érzelgős énjéből, ami érthető. És természetesen bocsánatot is kértem tőle azért, hogy úgy viselkedtem, ahogy.
Most mind a ketten azon vagyunk, hogy minden rendben legyen, szeretjük egymást, és boldogok vagyunk együtt.
Én is vissza fogtam magamból, és ő is.
Verekedéssel kapcsolatban, többször megtörtént- de megbánta, és én is. Meg mondtam neki, hogy több agressziót nem tűrök.
Itt nem arról van szó, hogy megütött. Talán megérdemeltem.
Megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!