Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkoltátok már el a kapcsolatotokat a szüleitektől? Miért?
Nos azért mert én katonának keletkeztem,és a lány apja utál minden ilyen fegyveres szervez.
Azért titkoltuk egy ideig.De kiderült,és az apja elé álltam és elmondtam neki
Igen. Azért, mert anyám nem volt hajlandó tudomást venni arról, hogy a drága kicsi fiacskája már nem 8 éves, és igenis szereti a lányokat. Az ő számára ilyen tekintetben megmaradtam azon a szinten. Apám meg tudott az egészről.
17/F
Én azt vallom mondjuk, hogy ha valamit a szüleim elől titkolnom kell, akkor ott valamit nagyon rosszul csinálok. Pedig a szüleim soha nem voltak túl engedékenyek, mégis úgy érzem, hogy azért ha valamit szégyellek, akkor annak oka van. Ha nagyn nem érdekel a véleményük, mert meg vagyok győződve az igazamról, akkor azért állok ki valami mellett, egyébként olyankor szokott előfordulni ez a titkolózás dolog, amikor én sem vagyok ezer százalékig meggyőződve az igazamról.
Egyszer volt, hogy titkoltam egy darabig, de csak mert még magamban sem voltam biztos és egy régi barátommal jöttünk össze, akit anyukám is ismert és nem akartam, hogy kérdezősködjön, hogy mi van velünk. De persze hamar kiderült, meg aztán együtt is maradtunk és az esküvőig azért csak nem tarthattam titokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!