Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti h hoztátok rendbe a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti h hoztátok rendbe a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

mostanában már mindenből vita lesz meg olyan unalmas lesz az egész nap...meg úgy nemtudom oyaln fura... pl ha egyik percbe azt mondja h jön hozzám, azt1-2 óráal később megváltoztatja^^" utálom ha kevéssel eltte változtatnak a programon...nah meg amit utálok h egész nap nem csinál semmit csak kockul én meg unom a búrám ... és amikor ezt mondom, akkor meg elkezdődika vita h mások vagyunk ... oké basszus de lassan 3 éve járunk azért nah ... aztán meg ha mondom h unatkozok... akkor is hisztizik XXXD nemtudom már mit csináljak ...

aki bunkózni és piszkálódni akar ugorja át a kérdést...kössz

2012. júl. 5. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
keress olyat aki szeret elmenni otthonról és nem ül egésznap a gép előtt én tuti otthgaynám a ge.cibe ha ezt csinálná
2012. júl. 5. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
oké,de akkor is a3 év az 3 év ... és én meg rendbe akaorm hozni...de tényleg oda jutottunk h márengem idegel fel ez a helyzet ... és itt a nyár és én nem akarok mindig unatkozni ha ott vok és ő egészanp kockul ...
2012. júl. 5. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Odamész és mondod neki hogy kérsz 2 órát a drága játékidejéből és kimentek elnyaltok egy fagyit és beszélgettek a kapcsolatotok jövőjéről.
2012. júl. 5. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:

hát bepróbálkoztam ... és megkérdeztem tőle h ha jobban megromlik a kapcsolatunk mi fog majd összekötni .... a válasza az votl h enmtudja, de szeret, nah meg h ez kb oylan helyzet h "ne azzal éld le az életed akivel letudod hanem akivel nem" meg h tudja h mostanában tényleg begyepesedett az agya,de próbálkzik, kell neki egy kis kikapcoslódás ...

de majd bezsélek vele, mert ez nem oké ... főleg h csak vizsga időszakba iylen ... eddig semmi baj nem votl azzal ha megmondtam a véleményem.. most minden szavam támadás neki :( 1 évvel ezelőttig semmi baja nem volt, vette a lapot ...de ahogy elkezdődött az első vizsga időszak K.O lett minden ... azt hiszem tényleg el kell vele bezsélgetnem ... mert ha ilyen marad a helyzet nem tudom h menjek e kirándulni vele és a családjával ...

2012. júl. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!