Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étoile et lune kérdése:
Hoztatok már valamilyen áldozatot a párotokért? Megérte? Megbántátok?
Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése végett: nem véráldozatra gondolok.2012. márc. 8. 17:41
1/7 anonim válasza:
Én sok-sok kisebb áldozatot hoztam érte. Nem érte meg. Ő nem tett értem semmit, és a végén meg is csalt.
2/7 A kérdező kommentje:
Például miket? És meddig voltatok együtt? Már ha van kedved válaszolni, köszönöm..:)
2012. márc. 8. 17:43
3/7 anonim válasza:
Volt, akiért hoztam és volt akiért hoztam volna még annál is többet, de egyik eset sem érte meg, amikor én kértem, hogy egy kis áldozatot hozzanak értem, akkor jöttek a kibúvók és a kifogások. Nem bántam meg, tanultam belőle és remélem nem esek újra ugyanazokba a csapdákba.
4/7 anonim válasza:
Az első házasságomban megbocsájtottam egy olyan megcsalást, amit senki nem bocsájtott volna meg.
Megbántam, mert nem érdemelte meg, és az életemből elvett 13 évet.
5/7 anonim válasza:
pl. lemondtam programokat a barátaimmal, hogy vele lehessek. A családomat is nagyon hanyagoltam, mert az ő családjának nem tetszett, ha rajtuk kívül másokhoz is megyünk ebédelni...
A stílusomat is megváltoztattam, mert neki nem tetszett, hogy feszes ruhákat hordok.
Szóval ilyen kisebb dolgok.
2,5 évig oltunk együtt, de ma már bánom, hogy nem szakítottam vele hamarabb.
6/7 anonim válasza:
Amit ki ejtett a száján megvettem, megszereztem, elvittem és további dolgokat is megtettem volna érte, és ő mindenek ellenére semmit nem volt hajlandó megtenni értem, sőt még az összetört szívembe is rúgott egy nagyot erről ennyit. Megtanultam, hogy mindenkiért annyit szabad megtenni amennyit a másik is hajlandó.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez tanulságos... Tehát egy kapcsolat nem lehet jókimenetelű semmiképp, ha csak az egyik hoz áldozatokat ,,alkalmazkodó" lévén?
2012. márc. 8. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!